Quote:
|
Originally Posted by mrki
Pogledajte kakve igrače Juve ima: Molinaro, Nocerino ( strava igrač ), Criscito, Palladino, Chiellini, onaj mali iz Empolia sad mu se na mogu sjetit prezimena... sve jeftini a super igrači...
|
Odlican post, majstore
Ja necu komentirat preostali dio tvog posta, jer su decki ovde sve dobro rekli. Samo cu malo oko Juvea.
Jest da sam navijac Juventusa ali moram biti fer i priznat da je Milanov tim najmanje 3 klase bolji od Juvea.... ma kaki, mozda cak i 5 klase. Samo uporedi obranu, Nesta:Legrottaglie , onda vezni red, ili Kaka:Almiron. Mozda samo je napad tu negdi po velicini.
A ipak Juve ima 7 bodova prednosti. Stvarno neobjasnjivo.
Evo jedan post sa juventuz.com :
Quote:
|
Originally Posted by Alen
Hear this ,
In 8 matches Juve players conceeded 24 yellow cards (Zanetti 5, Nocerino 3, Nedved 3, Legrotagllie 3, Chiellini 3, Iaquinta 2, Zebina 1, Criscito 1, Trezeguet 1, Salihamidzic 1, Del Piero 1) and 3 red cards ( Nedved, Zebina, Ranieri)
In these 8 matches our opponents conceeded 19 yellow cards and 1 red card
We conceeded 3 penalty kicks and we were given 2 penalty kicks
MILAN
12 yellow cards for Milan players (all these guys got 1 YC each : Seedorf, Ambrosini, Gattuso, Jankulovski, Dida, Emerson, Inzaghi, Pirlo, Kaka, Kaladze, Gilardino, Favalli) and there were NO Red cards for Milan players
Milan's opponents got 20 yellow cards and 1 red card
Milan conceeded 0 penalty kicks and they were given 4 penalties
And yet, overall points, JUVE 17 : MILAN 10
|
Ako se nekada moglo reci da su suci bili totalno pro-Juve, danas se to ne moze reci. Samo pogledajte info. Juve je tim sa najvise zutih kartona, najvise penala protiv njih itd.
Kod Milana je obrnuto. Serie A tim sa najmanje zutih kartona, sa najvise dosudjenih penala, nijedan crveni karton..... i opet 7 bodova prednosti.
Tesko je naci objasnjenje.
Po meni, motivacija je jedino objasnjenje. Juve je puno gori od Milana ali ovi "average" momci kao Molinaro, Legrottaglie Nocerino, Zanetti daju 200% na svakoj tekmi. Braco, Iaquinta, Almiron, Grygera i nisu tako losi ali nikad nece biti klasa kao Rino, Nesta, Pippo. Ipak, srce ostavljaju na teren, i pored toga sto znaju da su inferiornija momcad.
Milanovi igraci rade obrnuto. Sve su zivo osvojili, i sve izgleda kao da je Pirlu, Seedorfu, Pippu i ostalima ispod casti da se trude protiv nekog sasranog Empolija ili Cataniju.
Uzasno vam treba neka nova motivacija.
E sad, dali je potreban novi coach ili novi igraci, gladni za nove pobijede, o tome se treba zdravi razmislit.
Milan je velika momcad. Sve klasa do klase. Velicina tima je u tome sto su najjaci kad je najteze. Ja sam siguran da mozete naci motivaciju i poceti pobijedjivat.
Ali se bojim da ce biti kasno. 2 misto jos mozete osvojiti, ali sumnjam da mozete skinuti Intera sa vrha.