View Single Post
Old 19-02-2008, 03:35   #12060

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
opet ja...
ne znam čemu odjednom tolika zabrinutost oko avijanja na tekmama..koliko se ja sjećam, nedavno je većina ovdje bila za to da se i ukinu ti vandali, narkomani, uličati koje prave sve te probleme.
trebamo shvatiti da se sranja svugdje dešavaju...svaki dan slušamo o ubistvima i tučama na koncertima u diskotekama, u tramvaju, busu, na putu do škole, u školi, ali niko ne diže preveliku buku oko toga, dok čim se neko sranje desi na stadionu odmah svi mediji bruje o tome...a zašto? pa da bise zaštitili bogatuni da nebi nedo dragi Bog kojim slčajem neko od njih ili njihovih sinčina nastradao od tih zvijeri...jer boli njih šta se dešava u busu, tramavaju, na putu..oni i njihovi idu skupocjenim autima..boli ih šta se dešava u školama..njihovi najmiliji i onako pohađaju privatne škole gdje je osiguranje veće nek u guantanamu...ali jadnici nisu najbolje zaštićeni dok u skupocjenim ložama grickaju košpice i ispijaju skupocjena pića, da nedaj BOže koja baklja ili topovski ne bi zalutali u ložu...
ovim zakonima se samo još više štite ovi bogatuni..i treba se shvatiti da ako se ovako nastavi da za godinu dvije nećemeo ni imati nikakvu navijačku scenu (na kurvi sud je gotovo i nema odlaskom Fosse) neće više San Sirom odjekivati FORZA MILAN...INTERISTA DIVENTI PAZZO isl..neće jug više biti obojen crveno crnim papirmia, zastavam, crveno crnim dimom...dobit ćemo samo još više mjesta za nove skupocjene lože...

da se razumijemo i ja sam protvi nepotrebnog nasilja ALI U SVIM SFERAMA DRUŠTVENOG ŽIVOTA...a ne ti meni ovamo uvodi milion zakona i propisa, lupam da nesmijem nositi duge gaće na gostujućim tekmama...a na ulicama vlada haos...ak već hoćete učiniti tribinu 'sigurnijom' učinite i ulice i disko klubove isl...jel se to više nereda i problema pravi na stadionima i u navijačkom svijetu ili u ostalim sferama života??? ma dajte.....

upsut neko gore spominje interov sjever..ono je jarane pi.... dim od koreografija u odnosu šta se pravi i dan danas na drugim stadionima i šta su fosse pravile...ali nažalost ono je danas extra u odnosu šta se radi kod nas na jugu.....žalosno