View Single Post
Old 22-04-2008, 17:08   #12701

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale
Milanista Mostar nije baš tako loše kako si ti prikazao,bilo je prije bolje kad su tu bili FDL,ali situacija se bitno popravlja zadnjih par mjseci,a nikako se ne slažem da ih se uspoređuje sa navijačim salernitane,Reggine i sličnih ''malih'' klubova!A uostalom svi ti članovi FDL-a su tu prisutni i navijanje nije stalo zbog toga što su se oni raspali nego zato što su se oni o tom djelu navijanja brinuli pa kad su nestali ostala je rupa u organizaciji navijanja koju nije bilo lako brzo organizirati!S druge strane potrefilo se takva situacija sa protestom prema muriji i zakonu o navijanju(koji se direktno obrušio i naše Milan Clubove navijača koji nemaju veze sa huliganstvom što znači da je zakon loš jer se huliganski nastrojeni pojedinci nisu izolirali nego su se istinskim i neincidentnim navijačima uskratilo pravo na karte i organizaciju putovanja na tekme) pa se i zbog tog razloga nije navijalo!
E zato kolega nemoj tako oštro i kritizerski prema Brigatama,Guerrerima,Alternativi.....

Naveo sam Salernitanine navijače s razlogom. To su strašni navijači ako pratiš.
Jedino opravdanje nedostojne podrške najvećeg kluba svijeta je raspad FDL i ništa više po meni. Kad si navijač Milana,mislim na taj Ultras svijet,onda moraš i u tome bit najbolji. To je moje razmišljanje. Trenutno su Milanovi Ultrasi daleko od toga. Čisto mislim na ono navijanje 90 min.pjesme i glasnost plus koregrafije. Kad usporedim Milanove navijače s Torinovim,Genovinim,Napolijevim,Interovim jednostavno trenutno nisu na tom nivou već po meni daleko od toga.

Još bi napomenuo da u navijačkom svijetu nije bitno koliko je klub velik što pokazuju navijači St.Paulija koji su ono,strahota,strahota ako im je iko ikad gledo klipove na internetu. Pa zatim same Boyse,Torcidu i druge. Po meni skup svih navijača Milana nikad nije bio bolji od npr. navijača Genove. Al klubovima kao što je Milan,nažalost je svejedno jel ima uopće iko na Curvi Sud ili nema jer nogomet,moderni nogomet pun plaćenika i "profesionalaca" ne ovisi o podršci navijača da bi imo rezultat...štaš...

Last edited by milanista mosta; 22-04-2008 at 17:29.
milanista mosta is offline   Reply With Quote