View Single Post
Old 19-05-2008, 04:02   #12985

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma pola vas nije normalno, a ne da sam ja bolestan. Ali ajde...

Mi smo klub sa vanserijskim igračima poput Neste, Kaladzea, Pirla, Gattusa, Seedorfa ( iako je igrao previse), Kake ( najboji igrac na svijetu ), Pata, Inzaghia...i nekoliko dobrih igrača tipa Bonera, Jankulovski, Oddo ( da, bio je dobar prije Milana ), Gourcuff, Gilardino ( i tu treba postaviti očito pitanje?). A MI NEMAMO NITI JEDNU UIGRANU AKCIJU. Sad vi meni dgovorite - kako je to moguce??? Pa jebem mu mater valjda je trener tu da motivira igrače, da ih napali, da ih NATJERA ako treba itd.

Mi jucer utakmicu koju moramo dobiti pocinjemo sa 2 čovjeka koja ne znaju loptu dodat u sredini, a mali Pato sjedi na klupi. Naravno, odlazi sve u k....i uvodimo Pata, Seedorf ide u sredinu i pocinjemo igrati normalan nogomet kakav trebamo igrati na San Siru. Tako samo u Napulju trebali izaći i nabiti ih 4-1 i ciao. A ne ko pi...se ponašamo stalno i svake godine osim u velikum utakmicama LP kada igra ekipa koja moze i zatvorenih ociju igrati skupa.

No dobro, sezona je gotova, jebiga. Talijanske novine pišu da Milan napuštaju Dida, Kalac, Oddo, Serginho, Cafu, Brocchi, Emerson, Gilardino... A dolaze Lloris, Abbiatti, Zambrotta, Sagnol, Darmiani, Sammarco, Flamini, Ronaldinho, Drogba i Boriello.
Kaka' je izjavio kako imamo neke igrače koji ne mogu podnijeti zahtjeve ekipe i kako nam treba 20 dobrih igrača. Neki su nespremni, neki mentalno nespremni itd...

Rino ce nam otici, 90% sam siguran...tada bi Milanova meta bio Diarra.

Goeff, ovaaajjj.....izgubio sam ti dres... hahah! Salim se. sasvim sam zaboravio, oprosti. Bio sam na faxu cjeli tjedan non stop i poludio sam, a ovo je odležalo u ladici. Sutra ujutro idem u poštu tu blizu mene pa ću poslati. To brzo stigne, a Baresi dolazi u utorak tek, stići ćemo.

Forza Milan!