View Single Post
Old 04-07-2008, 15:46   #13749

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
kao prvo, pozdrav, novi sam ovdje
još jedan opaki navijač milana vam se pridružio

a sad da se priključim,

treba nam golman, treba nam stoper (nesta polako stari,) , backove hvala bogu imamo,(zambrotta,jankulovski.....)
veznih igrača nam također ne treba, po mom mišljenju, (pirlo i gattuso još nisu stari,imamo odličnog kaku, gourcuffa i flaminija)
ali zato smatram da nam treba jedan napadač,al ono,zvijezda od napadača, (kakav je bio sheva),... baš sam se neki dan na youtubu prisjećao 2004/2005 i finale protiv liverpoola,kak smo prekrasno igrali sa 2 napadača poput Crespa (koji je tad bio u formi) i Sheve,...preyebeno...
i sad nam treba napadač od 22-26 godina koji se iskazao već negdje, npr. Podolski,Torres, itd...
jer ono,imamo u napadu dedu Inzagija,koji ima "ono nešto" za ugurat loptu u gol,al jbg,nema trke,driblinga,...

btw, treba dat mladima da igraju u prvih 11, bolje da igra gourcuff nego seedorf koji jedva trči,respect seedorfu, ali jbg,nije više u formi,godine ga stigle,...
i još jedan fenomen,koji me čudi....
primjeri: gourcuff,pato,gilardino,oliveira,
ovi svi igrači su u svojim prijašnjim klubovima igrali za popizdit, mlade zvijezde,ovo ono,...ali kao da u Milanu nisu onako buknuli pod pravim svijetlom kak bi to reko...
sjećam se Gile kad je igro u parmi,pa čudo od napadača, a u Milanu je uvijek dolazio s klupe i rijetko je zabijo neke bitne golove....oliveira također,ono wtf,!??!?! a i od Gourcuffa i Pata sam očekivo da će bit ko kad je Kaka došo u Milan,...

drugi btw,
kak bi naša prva momčad trebala izgledat sa ronaldinjom i kakom zajedno?
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote