View Single Post
Old 27-08-2008, 17:01   #482

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ја го кажав моето за Шева, а ако сакаш ќе те потсетам. После Шева 2007 4 место, 2008 5 место, се надоле и надоле. Шева има да ни донесе најмалце 15 гола сезонава, а за Пато, воопшто неоспорувам дека треба да ми биде спасител, ама треба уште леб да јаде за да биде играч, ја оваа сезона од него не очекувам многу, дури од идната мислам дека ќе почне се да гази, а оваа има да учи од најдобриот господинот Андриј Шевченко.
А за Карло, повеќе дај да не правиме муабет, јасно е дека имаме различно мислење и дека можеме до бесвест да дебатираме дали вреди или не. Едно ме радува, што значи се освестиле (малку касно) е тоа што Галеани му рекол на Карло, Скудето годинава или аут. Се надевам дека ќе биде првото.
А Бориело не е играч, едносезонски, не е да не го знам типот, го гледав неколку претходни сезони, никад не изиграл добар фудбал, лесно е да бидеш добар у слаба екипа, муабетот е да бидеш добар у силна екипа, а тоа го можат многу малце играчи, но не и он.
А Павличенко не ни треба, тој е играч кој влага у 20 чисти шанси за гол и дава само еден, значи баш таков играч не ни треба.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote