View Single Post
Old 31-08-2008, 06:34   #546

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Е кога сакаш Интер да ги играш, ја Интер го имам на листа у 2 случаја. Прв, кога се игра дербито Милан - Интер и тогаш играм против нив и Втор, кога сум сигурен дека ќе изгуби.
А за Фио - Јуве, многу ми е трудна таа, Јуве и ослабени можат да бидат заебана екипа, од Сериа А што ги гледав утакмиците, некако од никаде ми се појави Лацио 2, е сеа незнам тие Каљари како ќе играат годинава, но колку што разбрав тие се главни кандидати за испаѓање. Коефициент за Лацио 2.65. Си играш 4 мали коеф + Лацио да множи на 100 ден ете ти карти за Шкотска и Холандија.

Уште 3.30 часа

Па и затоа спомнав вчера баш за Јуве дека ми е сумлива мада ќе ја играм 1 зошто на Фиорентина најомразен ривал им се они и силно ќе посакуваат да ја добијат таа утакмица,а плус прв натпревар и пред своја публика исто како и ние.А за Лацио Пеце доста ја типуваат 2,ги сметаат за аутсајдери Каљари пошо овие не зедоја ниедно засилување,барем не играчи шо играле лани во Серија А,сите им се од В и С лига а плус го дадоја и Фоѓа на Наполи.Само знаеме дека и лани беа аутсајдери па направија лом на крај,костурот на екипата им е скоро исти од лани.А и ја претерав за туѓи тимови...
Од мене плус Торино 1,а за Челзи ако сте будали да ја играте 1 на толку малав коефициент.