View Single Post
Old 16-09-2008, 06:44   #743

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Gule-Pirlo View Post
Што е ова бе Пеце , Даре те затнува за Рома.Пеце не си у право дека Клуж ќе ги тепаат тоа е 1-1 за Рома чиста.Сеа гледај реално.
Не бе Гуле, нема што да правам муабет со навијач на екипа која вкупно има настапи у Лига Шампиони колку што Милан има титули, јебига, они кога ќе имаат настапи у ЛП колку што ние финалиња имаме, па ај да разговараме.
Второ, гледам и рома колку се јаки, па и нив ги здрвија повеќе од нас, дадоа гол и после им очитаа лекција у фудбал 3 парчиња, нас бар не не надиграа, ние изгубивме на сопствени грешки.

Така да Гуле, што повеќе да ти кажам. Даре е јак само на зборови, кога требаше фудбал да играме ко пичка се уплаши и ми пишува ќе одам ја на одбојка, немаме време, лигуш, така да кога ќе му дојде зорт се крие, ја се кладам ако следно коло Милан победи а Рома не, нема цел месец да пишува на форумов.

И како што изјавува Мурињо, кој е тој Ло Монако?, така ја ќе кажам, Која е таа Рома?

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote