Originally Posted by MacedonianFan
Фала Бојан, само што сакав да му пишам нешто, ама ти убаво му објасни, ако сака да вреѓа, на друго место, тоа што од нечиво мислење он оценува дека тој е глуп, докажува нешто обратно.
За Амросини сакав да кажам нешто, Карло со него прави голема грешка, благодарност на тоа што седел 8 години на клупа и не добивал шанси последниве 6 не излага од игра, добро,и добар играч е, али мислам дека Фламини и Гатусо вредат повеќе од него, муабетот ми е дека покрај Пирло треба га игра само уште еден ДМ, значи дали е тоа ќе биде Амбросини или Гатусо или Фламини не е важно, важно е дека со тројца не ја бива.
Е сеа пошто еден овие двајцава мораат да играат покрај Пирло, тоа му ствара прблем на Карло, затоа што и Амбро мора да игра, а со тоа Милан губи во офанзива, значи од имаме еден шпиц помалце.
Она што го видов вчера е она што ни треба цела сезона, значи имаме двајца ДМ во средина, Фламини и Амбросини, и одма се виде колку у ствари Милан е јак, Кака и Сидорф позадина на Шева и Пато, уф колку беше супер.
Kako prvo jas sum za milan znaesh od koga nogo oddamna taj so sede do Anceloti Tassoti go gledash taj igrashe desen back na milan ka igra Rajkart van basten Gulit ka dojde Savicevic Boban tava 93 godina nogo od damna jas sum celo vreme za milan i ka gubel od od Ajaks 96 klajvert ka go dade golo i posle ka im trgna nazad so so nogo zvezdi ama aj sa ne sum tuka da se faleme koj kolku na viva za Milan site go sakame nogo zboro mi beshe jas sum od strumica i so Gockata imame trenirano sedum godini footbal i imam dobieno nekoj informacii oti poslednite dve utakmici se namesteni so Genova i BOlogna Milan da izgube.
E sea za Ambrossini ako mislash deka e nogo jak i deka nogo trce tisi u golema zabluda nogo golema da ima nekoj so igral fodball ke ti kaze kolku si greska ama aj nema vrska sakajte go vie Ambrossini on e nogo ""jak"" igrac ama kolku dobro bi Igrale Flamini, Seedorf, KAKA , Ronaldinho Pato i Borielo evaaa jas mislam taj tim ima de se sete niz italia ke gi prettrcuva site timove kakov inter kakvi bakrace
tuku aj nejkam da se karame sa za tava oti ne nose dobra sreka jas sam lud po milan znam oti ste i vie i taka aj so sreka utre so Lazio samo da ne ne Zaeba Gockata (Pandev) ciao Rossoneri FORZA..........
|