|
Znas sta je Adriano odigrao u derbiju? Trebao je dobiti žuti karton i nakon toga je imao promašene dvije ili tri šanse. Eto to je Adriano odigrao u derbiju. Šta bi se onda pričalo da je završilo 1:1? Adriano tragičar itd... novine diktiraju viđenje igrača. Bio je dobar da, ali daleko od toga da je to onaj Adriano. A to što se njegovi uspjesi mjere 10 puta više nego npr. Amaurievi ( koji je trenutno duplo bolji napadač od Adriana ) to je stvar medija.
A ove priče "pobjedili bi i bez ruke jer smo bili bolji" sam već pojasnio. To učiteljice pričaju djeci u osnovnim školama. Bla,bla... pobjeđuju oni koji daju više golova, ne oni koji su bolji na terenu. Bili ste vi bolji pa ste skoro dobili u 90-oj od Pippa. A bili ste stvarno bolji. Bili smo i mi bolji od Reggine... i Juve od Sampdorie u nedjelju. Biti bolji i pobijediti su dvije stvari.
Ja samo cekam jos te 4 godine mislim pa da bude 50 god. od LP, da vas počastimo zlatnim pirom. Milanisti plaćaju party za drugi klub grada Milana.
To koliko pratiš Milan vidi se u tome da ne znam da taj novi stoper brazilac (thiago ) ne igra jer nema pravo nastupa a ne jer ga ne stavljaju. Da je Kaladze uvijek bio rupa samo sto igraci kada igraju sa Nestom u paru igraju 30% bolje, da je Bonera samo ok stoper i nista vise itd.
A Inter je samo malo manje jadan od našeg jadnog Milana. Jer od onakvog Milana strepiti, Barcelona to danas ne moze ni zamisliti. Da Milan ima normalnog trenera sada bi bilo mozda -3,4 boda jer Milan gubi bodove kao kadetski klub nekakav.
Vidjet cemo. Ako Merda osvoji LP priznat cu da sam pogriješio. Ali me zanima kako sa taktikom nabaci na Ibru ili centriraj u gužvu. Sila nikad nije osvajala LP. Čak ni Cappelov Juve.
Last edited by mrki; 16-02-2009 at 18:54.
|