Quote:
Originally Posted by pece4ever
Абе Дим4е, не би се сложил со тебе дека минатата сезона беше многу лоша за Адебајор, он само се вклопи во лошата игра на Арсенал, а и у таква ситуација он пак беше нивни прв стрелец.
Е сеа, може Џеко е екстра играч, незнам го пратев само на неколку утакмици и неможам да зборам, ама сепак ја не верувам во играчи кои играат една добра сезона, ок, за разлика од другите Џеко има 23 години, ама ми ги знаете муабетите, истиот муабет го правев и за Бориело, дека е едносезонски, што и се покажа така, на 11 утакмици даде само еден гол и за среќа се повреди па сеа можеме да збориме, се повредил дечкото па затоа слаба сезона, не е така, дечкото е труба невидена, е од тоа и се плашам кога е во прашање Џеко, некако не ми е проверен играч, за разлика од него Адебајор не само што е проверено добар напаѓач, неги и има 25 години, значи ни он не е стар, он ни е инвестиција за 6 години најмалце.
И уште нешто, едно прашање за тебе Дим4е, кога би ги имал на трансфер пазарот:
1. Хунтелар,
2. Адебајор,
3. Џеко.
Кого би го бркал да дојде у Милан?
Џеко??????????????????? i don't think so 
|
Вака Бориело не ми го рчкај зашто пред некој ден имаше на обн репризи од утакмициве од серија А и ја имаше Милан - Лацио 4-1 значи дечково се утепа на терен можеби не даде гол ама 2-3 пати се врати назад да помогне на одбрана да пресече топка јас мислам дека тој играч игра со срце за Милан ќе видиш само да се врати на утакмици догодина со Пато ќе бидат убивствени само што пак ќе бидеме тапа догодина што ќе имаме само први 11 за да играат а резерви кои - Ништо не купивме па дури и галијани вика во нашиот тим има шампиони еееј до каде тоа кој шампиони бе одо? Срамота ова лето е најтапа одбрана догодина 2-3 гола во просек ќе примаме а и знаеме какви сме со повредиве до полусезона ќе останеме со пола тим .
Иначе јас го бирам Џеко дечкото е феноменален со глава игра како луд таков играч ни треба е сега викаш една сезона па он неможел во железничар да се развива тие балкански играчи почнуваат да играат и да се покажуваат баш на 23-4 години. А незнам коклу го пратиш Арсенал јас онака ми се омилени од Аглија па знам што прави овој тутуруткава Аде му требаат 8 100% шанси за да даде гол не е тој калеибар за во Милан ... А хунтелар ете го се покажа во Реал па ќе игра кај нас знаеме и дека Кежман даде многу голгови во холандска лига па после дрво незнам јас ан тој играч не му верувам не ми е нешто толку добар јас повеќе би се залагал за Нистелрој најдобриот напаѓач во последните 10 години отколку за Хунтелар ама јбг стар е
А може и друга варијанта не е до тоа што го сака клубот може Берлу му понудил некој грам и овој одма

хахахахахаххаха
Се чудам како не ебаваат играчиве и клубовиве еј ние за тој санто адре од бразил кога се интересиравме ни викаа 15-20 милиони сега јуве се интересира се работи за сума од 6 милиони тапа
Ептен сум разочаран незнам што ќе се дешава догодина само знам дека со Фавали нема да освоиме ништо а и згора на се мислам дека ја прочитавте изјавата на Галијани вика
,,Ќе завршиме во првите 3 " ај сега кажи ми ти како да не се нервираш Ова клубов ми скрати 3 месеци од животот