View Single Post
Old 19-07-2009, 08:25   #1481

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Зашто бе одеднаш песимиста, ја ти кажувам ич да не се секираш, и да не земеме никој пак сме јаки, а и има време за купување на напаѓач, одбраната ја сменивме и сеа се ќе биде ок.
Сите тие екипи бараат многу пари, а ја сум сигурен дека и Берлуско и Галеани знаат што праваат, и мене да ми дадеш пари и ја не би фрлил 20 милиона за Фабијано или пак 30 милиона за Џеко кој изиграл сезона, цената која ја даваат за Фабијано е многу реална, 14 милиони, па видете ние Раналдињо го земавме за 19 или 21 милион, не е важно, важно дека не вредат ни двајцата колку него.
Знаеме убаво дека тим не се прави со пари, Челзи ни е пример, од кога го купи Абрамовиќ има освоено само Премиер, и џабе, што ако фрлил пари. И за реал сетете се, и онји направија “галактикос“ и што освоија, едно домашно и една лига за 5 години и го шутнаа Перез.
Само едно ќе кажам, немојте да заборавите дека Берлискони е Милан, он го направи Милан тоа што е, и сигурен сум дека знае што прави, човек кој се занимава 20 години со тоа, верувам дека знае повеќе од мене и тебе и сите нас, така да остави, не се нервирај, нека заврши периодот, нека направат припреми и ја ти гарантирам дека ќе бидеме годинава поконкурентни него лани.

Дим4е остани оптимиста.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote