View Single Post
Old 22-07-2009, 04:25   #1488

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dim4e91 View Post
Пеце како бе да не си песимиста гледаше ли со Галакси не се знаеше кој на која позиција игра -БРКАНИЦА
Ја гледав утакмицата, па и не сум толку разочаран како тебе, не играа многу играчи како Пато и Пирло.
Плус и Леонардо, пробуваше нешто со составот, како би било Роналдињо да игра на позицијата на Пирло, виде ли колку ниско играше, ма да таа позиција не е за него пошто он многу дрибла, па недал боже да ја изгуби имаме контра.
Од што не сум задоволен додека ја гледав утакмицата е:

1. Оддо - цепендура невидена, незнам како можеше тој играч толку многу да падне, и у Киево и у Лацио, секогаш даваше екстра партији, тоа е тоа, за да биде трета резерва на десна страна добар е.

2. Абате - дечкото врска нема (ај може му е прва утакмица) само трча, има шпринт и ништо друго, греота

3. Ди Џенарио - не се спои со топката, иако играше бочен напаѓач.

и на крај, моето најголемо незадоволство, иако и е очекувано

4. Бориело - бараше да игра централен, доби и тапа.

нема да коментирам повеќе, сепак се пријателски, не се игра со при тимови, се комбинира со деца и са резерви, така да добро е на сите да им се даде шанса, па да се види кој ќе игра, кој ќе седи а кој ќе иде на позајмица или аут.

Вечер у 1.00 играме со Клуб Америка, сеа Роналдињо сигурно ќе биде качен да игра полушпиц.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote