View Single Post
Old 23-07-2009, 08:00   #1496

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Е Даре Даре, вие за опстанок ќе се борите годинава, како прво незнам зашто да паднеме у очај од една две или повеќе изгубено пријателски утакмици, доколку ја гледаше вчера утакмицата ќе ти беше јасно дека воопшто не заслуживме да ја изгубиме, ама како и да е.

Многу кејф ми направи движењето на Роналдињо во играта на Милан, значи не е онаа игра која му ја фураше Карло, да игра само лево горе, дечкото го имаше на секој дел од теренот, се повише и повише почнуваат да се откриваат само меѓу себе он и Сидорф, што е доста позитивно.
Малце се разочарав од Зигони, ама ваљда зошто ин очекував многу од детете, не беше многу лош, ама цело време ко да бегаше од топката место да се докаже, плус имаше и два чисти гола, да не речам празни кои мораше да ги даде, ама ок тоа е неискуство млад е и има време.
Онјеву, дебитираше, ама со многу паника, некако не беше така сигурен како со репрезентацијата на Америка, ама и он ќе биде ок, имал само два сата тренинг со играчите и одма играше.
Се на се, беше убава утакмица за гледање, да играше само Пато вчера имаше сигурно да ги шинеме со 4 - 5 гола, едвај чекам да почне сезоната.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote