|
Брат више што и да направиш неможеш да ја сисправиш грешката што е напеавена сега и нови 11 да се донесат касно е да ги уиграш во тимот или пак нивното уигрување би било еднакво на сензација Пеце се се ама тој Хунтелар ич не го поштувам и сам знаеш дека холандска лига е тиња и кежман даваше по 20-30 гола на сезона и ред други играчи тие што се добри холанѓани се познаваат на почеток а не овј прв пат стапна во друга лига на 25 години што знам ич не ми прави мерак јас сега најозбилно мислам дека на пазаров е ептен тешко да се најде добар шпиц Џеко-Хунтелар и кој друг Трезеге? кој ццц јас најозбилно би го земал Нистелрој па ако сакаат и гробница нека ен викаат нема што за Виља да не даде Галијани 50 милиони глупости лев бек не да немаме туку и да сакаш да импровизираш неможеш
Колку само испадна у право дека Пирло се гуши заради тактиката од 3 Dm играчи во средниот ред тоа најдобро се виде денеска неможе ова џабе е станува се полошо и полошо бе Абате ццц Фавали ццц најозбилно Сидорф е измислен за Роналдињо ми се смачи више од неговото 1 утакмица на ниво 3 тиња за него само некој надарен црнец и у затворена соба и берлу да го праша ќе играш или ќе се заебаваш друг излез негледам!
пеце заебавај го ти даре ама спореди ги составите
--------Донии
Сисињо-Хуан-Мексес-Рисе
---Аквилани-Бриги-Де роси
--------БАптиста
----Тоти-вучинич

Last edited by dim4e91; 29-07-2009 at 16:20.
|