Quote:
Originally Posted by pece4ever
ГК. (_____);
О.Д. (_____); О.Л. (_____); О.Ц. (_____); О.Ц. (Т.Силва);
ДМЦ (_____); МЦ(_____); АМЦ (Јоветиќ); АМЦ (Роналдињо);
НАП. (Пато); НАП. (Хунтелар)
Празните места се играчи кои треба да се пронајдат.
Ајде отвараме дискусија, бараме вистински ѕвезди кои би требало или би сакале да ги видиме у Милан, али со факти и образложенија за секој играч и заедно да го составиме новиот состав на Милан. Милсам дека на тие места што ги оставив празни ни се потребни играчи.
|
јас вака би пазарел !
Пред тоа прочитајте го постов ако е нешто вистина
*Ова е на некоја телевизија после утакмицата имало интервју со Берлускони !
Значи доколку се сака подмладување на тимот значи тие позиции што ти се празни Пеце за нив треба големи пари! Јас би бил креативен и може да изненадам на некоја позиција
Голман- не е енеопходно го имаме добриот Абиати а иначе мислам дека следното лето ќе го купиме Маркети мислам дека знаете за енго имаше доста шпекулации а на крај искочи вест дека доаѓа следното лето (одличен голман го викаат новиот Буфон ма да има веќе 26 години и е втор голман во Италија после бруките со Амелија има и еден натпревар со северна ирска 3-
0 за италија ) и би коштал
од 5 до 8 милиони
Одбрана Хехе бараш Пеце централен бек ? Ќе видиш ти кој е Огучи тој требаше да игра во дербиво да видиш што столб е одличен дефанзивец е само се поклопи во целото сивило наМилан а и не гледам некоја поголема негова грешка освен онаа со Милито! Ама веќе дколку се носи енкој јас би идел на
*Поскапа варијанта: Мексес -незнам дали го гледавте ввчера одличен е ама и за тоа ќе кошта
15 > милиони
*Поевтина варијанта : Сантакроче
од 9 до 11 милиони ВАЖНО: Италјанец и доста помлад од Мексес ама во моментов не е подобар!
Бекови е ова е најтешко нешто да најдеш играч што има талент и за одбрана и за напад!
Десен: Јас би му понудил на Кафу да се врати

Шала на страна Рафиња мислам дека го знаете
10 милиони и решени сме за 8-10 години за десната бековска позиција!
Лев: Ми се плаче што го пропуштивме Цисоко ама више кога нема кој би предложил Таиво од Марсеј до
14 милиони ма да не ми е некако во одбрана нај саглам а како втора варијанта Герет бејл
10 милиони ем млад ем експлозивен нема доживеано врв на карера добро би било да ја доживее кај нас само ме плаши што е Велшанец и бате незнам како би успеал во италија!
Средина
Го имаме одличниот Фламини на таа ДМФ позиција
Креативец: Неверувам дека би се ослободиле од Пирло ама доколку се случи тоа зашто да не дојде Монтоливо (обожавам итаљанци во тим овој добро би ни дошол нешто е во стилот на Чаби Алонсо )
20 милиони
МЦ Е на оваа позиција сум да се донесе Фабрегас има неколку пати изјавено дека сака да игра во Милан па зашто да не скапа ама квалитетна инвестиција нема потреба да зборувам нели?
35 милиони
Е сега пеце имам уште една желба лео да најде некој за местото на Роналдињо и така нема да го имаме уште долго договорот ќе му заврши за 2 години па зашто да не извадиме некој добар нов уфкако ми е жал што не го задржавме Гуркуф или пак кога го шитнавме кака да го земевме Диего
Нападот Хунтелар- Пато- Палоши звучи добро ама јас би земал нешто искусно добро на пр што знам Тони можеби
А при ова би сакал да се задржат Абиати Бонера Неста Замброта Лука Антонини Каладзе Гатузо Амброзини Палоши и да ќе заборавев младичите Одумади и Хармони
Пеце дај да видам што имаш ти на ум
И да сумиве се астрономски неверувам дека во едно лето или дека некад би имале шанса да ги земем овие играчи ако се земе скржавоста на нашиот газда!
Пс Глеј те ги коментариве на Хард кор миланезов на фб
Janko IlkovskiИскрено саскам да го видам Милан една сезона во втора лига, да се исчисти од тоа стракељите и да се напуни со деца лакоми за фудбал...Погледнете само Арсенал, ќе го преебеше Манчестер, само малку среќа и судија ги спасија демоните,ѓаволите
Janko IlkovskiГовното Берлускони стисна гз за пари и не купи ништо саглам, сега ќе треба три пати повеќе да даде за да ја покарие дупката со одењето на Кака
Janko IlkovskiНема да има подобро за Милан бар не до нова година, сидорф - старец, одбрана старци, гатузо дунстер, средина нема Пирло може топки да збира само зад гол, а Леонардо аматер, беден аматер, ќе го сменат за три месеци
Janko IlkovskiНИ Хунтелар не го бива, додуша само што дојде не се уклопил но во што да се уклопи?
Закон е човеков како он не коментира калчо