View Single Post
Old 28-09-2009, 06:57   #20058

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja sam toliko razočaran da ne mogu suvisli komentar napisati. Kasnije ću nešto sastaviti, nekakvu analizu onako kako sam ja to vidio.

Samo bih htio reći da se još jednom pokazalo kako je Ronaldinho gotov igrač i kako te bajke sa treninga nisu ništa drugo nego GLUPOST!! Mi imamo 7,8 igrača koje treba OTJERATI da bi ovi drugi malo podigli svoju igru itd.

Pata uništavaju i čovjek je u igračkoj depresiji, što je sasvim normalno jer igra sa invalidima! Pa taj Dinho ne moze prijeći ni mene! Sramotan nogometaš! Treba ga prodati odmah sada i kupiti Giuliana! A na ljeto ponovno Gourcuffa i još jednog veznog. Treba nam 8 novih igrača i PRAVI trener. Jer Leo je odličan čovjek koji zna sve o nogometu i savršen je skaut. Ali NIJE trener!

-------------Storari--------
---?-----Nesta----Silva--?----
--------------Pirlo---------
-------Flamini-----?
--------------?----------
---------?-------Pato------

OVO mi imamo. Inače, zadovoljan sam kako Pirlo igra ove godine. Daje sve od sebe i preuzima cijelu igru, trudi se. Pokazuje klasu i ne ponaša se kao dijete poput Seedorfa i Dinha. Ali njemu treba brza i snažna momčad ( npr. Azzuri ), a ne ovi debili.

I to je to, bez 100mln eura nista od nas. Santarcoce, Criscito, Gourcuff, Giuliano, Dzeko. To je to za PRVIH 11. I još 3 za klupu. Yoan je rekao da bi se rado vratio jer mu je bilo lijepo u Milanu i Milanellu.

P.S.

Jeste li vidjeli nekakve Arape opet u loži na San Siru???

Last edited by mrki; 28-09-2009 at 07:01.
mrki is offline   Reply With Quote