View Single Post
Old 28-09-2009, 09:56   #20064

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
onaj crnjo, sto je kraj njega jedan bijelac mu nesto objasnjavao (pokazale su kamere to dva puta) je amerikanac koji zeli kupit Bari. Al to je vec sigurna stvar, ostale su samo formalnosti. Ne brini te, nece nas niko kupit. Neda nas nas "Don Berlusconi" i njegov pomocnik "Sonny" bolje poznat kao Galliani.
Necu jos da osudjujem Leonarda, samo kazem da je jucer bila njegova greska u velikom. Pirlo je ikona. Vjerovao sam u njega sve ove godine kako je u Milanu. Al sam ovog ljeta poceo da slusam vecinu koja ga je napadala, pa sam cak i ja bio za to da ga prodamo, a tek sad vidim kako covjek opravda svoje lice. Trebao sam ljubit tv kad su ga uhvatili na aerodromu i pitali ga za transfer a on rekao: nemam pojma i ne zanima me. Ja sam igrac Milana, i to me jedino zanima.
Svaka cast care.
A i Dinho je opravdao svoje. Pokazao se da je jos losiji nego sto smo ga smatrali. Ej ne znam za vas, al meni se ovaj Dinho cini kao na igrici: ono povecas mu brzinu, al onda moras smanjit tehniku s loptom. Ako pak povecas tehniku onda moras smanjit inteligentnost... hahahahaha ono je da te Bog sacuva. Postali smo kao ovi Premierligaski klubovi. Dovedu Sabica u 32 godin, Besliju, Skoru, tj. sve one koje vise niko nece, a kod nas su TITO cak i poslije 30-te. Jesmo ekipa, strasna ekipa
ensar7 is offline   Reply With Quote