View Single Post
Old 28-09-2009, 14:09   #20068

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Ma ja se ustvari najmanje bojim za te dvije utakmice sa Realom, zašto?
- Zato što je x puta dokazano da ova naša ekipa ( sa Kakom ili bez njega ) uvijek u tim 'velikim' utakmicama da ono najbolje od sebe i odigra vrlo dobro.
Pri tome znam da smo recimo već ove sezone izgubili od Intera 4:0 ali to se ne može uspoređivati sa Ligom prvaka.

Naš problem su, naravno, ove tzv. 'male' utakmice ( Bari i sl. ) jer mi ćemo na takvim utakmicama izgubiti titulu a ne u dvije utakmice i dva poraza u utakmici s Interom.

Možda je ovo samo moja nada i želja, možda mi protiv Reala doživimo pravi debakl, kažem, ne znam, ali ja mislim da nećemo već da će te dvije utakmice ( a posebno mislim pri tome na onu drugu koju ćemo igrati doma ) biti možda i najbolje naše utakmice ove sezone.

Ne znam, teško mi je, proživljavam istu muku kao i svi vi, kao i svi navijači Milana u svijetu, ali evo ipak se svi mi još uvijek nadamo nekakvome preokretu, postoji kod svih nas onaj mali tračak nade da će sa svakom sljedećom utakmicom krenuti na bolje, ali ne znam ... ne znam što reći, nisam pametan ...

Ne znam ...

FORZA MILAN !!!
CAMPIONI !
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote