View Single Post
Old 06-10-2009, 04:39   #1839

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Па број 1 сме у светот и 100% подршка му давам на кељавиот.
Колку и слабо да играме, никад не сум рекол дека сакам да изгубиме и дека сме слаби, прашај го Даре, затоа и ме зеза сеа као нешто, што му кажав што тим е Милан сезонава, дека сме тим со Шампионски амбиции, дека идеме годинава на титула, и дека вака нема уште многу да играме, ќе се излезе и од кризава.
Да си ми бил ти жив и здрав сезоната 1996, е вака исто и ја ко тебе реагира на се, пошто тогаш сум имал исто размислување т.е исто години како ти сеа, и се палев на се, дури и се имав степано за Милан, јебига денови, ова ние што го имаме е страва, само неможам да си објаснам зашто не се трудат, дали Леонардо нема доволно авторитет или се води некој инат.
Значи сакам да ти кажам, сум поминал и полоши моменти со Милан, па Милан секлогаш се враќал на голема врата и тоа на чело со Силвио и со Галеани, ако Милан значи нешто во фудбалот тоа е благодарение на нив, и ако Галеани тврди дека сме најдобри во свет тогаш сме најдобри во свет, па ти пљукај сеа и по нив и по Милан и по мене, ама да знаеш, јас никогаш нема да посакам Милан да изгуби, НИКОГАШ, можам да несакам некој играч или тренер, како на пример Амбросини, го пљукам цело време, ама кога ќе даде гол се дерам ко идиот.

Не дека сес ти кажувам дека сум поголем навија или помал навијач од тебе, сакам да ти укажам на тоа како јас глеам на работите, знам што се дешава, јасна ми е целава ситуација и ја сакам промени, ама и ваков како што е ќе го бодрам, ја Вардар го уништија тоталка, и дојда и луѓе кои јас не ги сакам да го водат клубот, па ја сепак останав за него, со Вардар су расетел, и сеа кога го гледам вака уништен ми е страшно криво, ама кога и да ме прашаш кој е најголем клу и кој е најдобар клуб во земјава ќе го добиеш овој одговор, ВАРДАР, истото го мислам и за Милан.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote