Quote:
Originally Posted by Gule-Pirlo
Цццц до кога ќе ве спасува Андреоли у 90 мин бе хахахахах.
Менез глеам промашил пенал цццц камења ејјјј.
Ѓурѓарден 1-1 60 мин. сеа ја глеам.
|
2-1 и дава црвени за Ѓурганден
Абе пеце па јас ептен сум наивен за вакви работи местенки ... Како не ја видов утакмицава прееска кога идев у кладилница...
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos...8_835149_n.jpg
Ај пошто сите се фалите како ви било после победата на сликата гиг ледате 2та дреса и јас и уште еден забеган другар го теравме еден од друштво забеган за Реал да дојде пред дресот да се прекрсти да го баци амблемот и од шише му полевавме вода да се замие хахаха! Мислам дека збеснав во четвртокот!
Иначе Гуле не се нервирај што има врска нека вадат убави резултати италјаните во европскиве натпреварувања зашто италија да го загуби тоа 4то место нема логика.. ова не ги опфаќа луѓето од циганскиот дел на Милано

колку сакам сасмо да не идат!
Иначе имаше информации дека сме заинтересирани за играч од Крузеиро Фернандињо човекот има 28 години - За мене сега годините не претставуваат проблем Кафу стапна на 27 во италија па најдобар лев бек за мене !
исто пишува и за Суарез - ЈАс мислам дека не треба да се даваат астрономски милиони за него! мислам дкеа поисплатлива и подобра варијанта ни е Красич кој ќе сис е држи на својата сесна страна во средниот ред ... За разлика од Суарез кој ќе биде проблем според мене зашто он игра и десно крило и напаѓач па некој ќе треба да трпи и да неигра на на природна позиција баш поради него! И пато е таков играч за мене нападот ни е обезбеден догодина Бориело Хунтелар Палоши Пато и што е интересно мн добро се анметнува Ѕигони на секој натпревар за примавера тимот дава по 1-2 гола!
Пеце што мислиш за Бориело? Нели со Реал игледаше како послаб и некако понетромав од претходно? Можно е да не се работело за повреда? Можно е да се работело на неговата физичка спремност? Дечкото колку само отвори простор за пато неверојатно пак ги придоби моите симпатии!