Quote:
Originally Posted by pece4ever
Да ама овде нема врска со пари ништо, не плаќаат, братучед му му се јавува и му вика играј ги тие две и толку, знам за тие заебанции, имаш такви блогери колку ти душа сака.
Овој глеа што е блокирано у Германија и му јавува, мислам дека работи у некоја кладилница, а тие германците се најспремни кога е во питање местенка, и одма реагираат.
Него ја несум некој коцкар, играм за 50 денари ливче, едино ептен кога ми лежи некоја и одма да ставам 200, 300 или 500, многу ретко ставам повеќе, ставив у прво коло 1000 на Милан со сиена и уште една не ми текнува. Играм од забава, затоа не се палам многу на вакви дојави, еве ја пишав Ден Хаг 2-2 на полувреме, ама онака затоа што не ја врзав Ѓургарден во ливче.
|
Кога ќе имаш нешто вакво пиши

Знаеш како е да си тинејџер .. зависиш од кладилница (единствен извор на средства

)
Ај нека тепа ден хаг ќе бидеш 300 у ќар така?
Мене ме утепаа прееска тотенхем имав едно ливче за 150 денари отиде у була ... Тоа е лошо ни играме 2-3 ливчиња на ден за по 50-100-150 денари наместо да ги собереш сите и да си играш на 2 утакмици кои што се за играње! Во секој случај вишак кеш не е на одмет за тоа пишувај а и верувам дека овие Ден Хаг ќе тепааат