|
Какви бе добри односи, они се поблиску со Интер него со нас, нема врска, ептен сме загазиле у говна сезонава за да даваме некому бодови, они се толку многу слаби без Ледезма и без Пандев, да ќе го јадат 100%, ја сум сигурен дека гол нема да примиме, а колку ќе им дадеме незнам, ама без три у нивна мрежа не станувам од пред ТВ.
Нормално дека имам против местењето, за пријателските односи не, добро е да имаш клуб во кој ќе ги премовираш талентите, ама за местење сум против 100%. Па знесш што се праве Јувентус изминатите години, па тоа беше страшно, мене лично не ми беше јасно како ние се најдовме у скандалот и сеуште не ми е јасно, сите големи клубови ги казнија а Интер остана неказнет дури и награден, што многу боде у очи, дали е Интер чист клуб? не би рекол, па момците пред 5 или 6 сезони имаа низа од 19 нерешени резултати, а тоа на никому не му беше сумњиво, незнам што да ти кажам.
Мислам дека последниве години у Италија многу малце се мести, премногу се големи контролите и во италија и во европа, на пример Лига Шампиони, се проверуваат секакви ситници, мислам дека 90% се намалени местенките.
А со Лацио ја добиваме 100%, одавна не сум бил вака сигурен за нешто, и тоа ќе пукам 1000 пошто коеф е 2.30. Уште утре ќе ја ставам да не падне случајно. Ќе ја има у недела у 3 пренос на Телма.
Знаеш што приметив, од кога почнаа да ги даваат на преноси ние победуваме, не не дадоа со Наполи и изгубивме 2 бода, чим не има на Тв, нема местење, сигурна победа.