|
Galliani: Nikakav Juve ili Real ne dolaze u obzir
Neki talijanski mediji u petak su pomalo senzacionalno najavili mogući odlazak dopredsjednika Adriana Gallianija iz Milana, koji se tamo nalazi od 1986. godine...
Galliani je u klub sa San Sira došao na početku ere Silvia Berlusconija, a u posljednje vrijeme se nisu mogle skriti "svađe" ili razmimoilaženje oko mnogih pitanja predsjednika Berlusconija i dopredsjednika Gallianija.
Isti izvori su naveli da je Galliani moguće novo "pojačanje" Juventusa koji će uskoro redizajnirati stručno vodstvo klubu, a u kasnijem tijeku dana Galliani se dovodio i u kontekst mogućeg odlaska u madridski Real. No, izgleda da istina ne pokriva niti jednu od tih informacija.
- Milan je moj život, moja prošlost, sadadašnjost i budućnost. Želim demantirati takve napise jer nemaju nikakve osnove - rekao je Galliani i dodao:
- Imao sam i još uvijek imam silno dobar odnos s Berlusconijem. Taj odnos je pun povjerenja, ali sasvim je normalno da se ponekad možemo odmaknuti jedan od drugog po nekim pitanjima. No, to nikako nije znak da se ne podnosimo.