View Single Post
Old 07-04-2010, 12:57   #23883

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
haha Messi nije covjek, ono je vanzemaljac. A Maradona poslije ovog veceras mora napokon i sam priznat da ga je Messi prestigao. Napokon imamo novu fudbalsku zvijezdu. Bio je Pelé, pa Maradona, a sad je Messi. Svaka mu cast.---

svaka njima cast,al ja ipak mislim da bolju demonstraciju nogometne igre i moci i jebenog savrsenstva necemo vise nikad vidjet jer smo to vidjeli vec,to je bilo od 2003 do 2006,made by ronaldinho.onakvu igru nece nitko nikad nadjebat. steta sto je tako malo trajao.

messi ce naravno imati vecu konstantu od ronhija i vise trofeja i zato ce biti veci od njega,al nikad nece doseci onu njegovu igru,jer ona igra je bila savrsena,igra u kojoj nije bilo gresaka.sjecam se da sam gledao bacru a jebeni ronhi nijednu loptu nije izgubio tokom meca,nijedne greske nije imao.to se vise ne moze ponoviti.

a messi ako misli stic maradonu mora s argentinom osvojiti world cup,e onda ce ga tek argentinci proglasiti vecim od maradone,pa onda i cijeli svijet.bez world cupa nema sta traziti.
MEMO is offline   Reply With Quote