View Single Post
Old 25-04-2010, 12:14   #2400

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Пеце таков убав фудбал во италија не успева... Мурињо сакаше со 2 крила да игра со Кварезма и со Мансини? Во експресно време си ја врати тактиката на старо...

Ние игравме демек убав фудбал ама и тоа што го игравме беше со голема доза на среќа на некои мечеви. Јас би ипак на цврстина... Во последниве години одбраната ни е тиња нешто што не беше замисливо до пред 4 години милан да прима по 5 гола од Палермо или од катанија 2 дома... Филозофијата во Италија е друга и Барселона отиде во милано на слепо дека интер ќе ја игра истата игра како првиот натпревар па го цицна поштено! Пред се треба тактички да победиш па после да дадеш 3-4 гола во италија!

Ја би да немаме убава игра а да имаме трофеи во рацете ама како што видовме засилувања ќе нема така да пак ќе останеме со патлакот во раце и догодина.. бв ќе имаме 20 милиони евра на располагање и нема да ги шиткаме ѕвездите како Роналдињо (во последно време ептен големо дупе што се плаши на пробив и мисли дека ако додаде дека ќе се палиме... да се додека Пато не порасне догодина и не почне да распалува сам и ќе речеме што бара овој во тимов!) Пато, Силва и што ме насмеа меѓу тие ѕвезди ги бројат и Хунтелар и Бориело факинг лол

Ај и да нема засилувања ама барем да се исчистиме од ѓурултукот Фавали Одо Дида Каладзе Јанкуловски Замброта Рома СИДОРФ!

И да шлагот доаѓа на крај Доаѓа јепес големо засилуивање! нека си го пикнат во гз берлускони и галијани и тие 4 милиони што ќе ги скратат од тие 20 за трансвер на мансини му ебам тоа саботерот од циганине пратен да прави проблеми!

И дај боже нека им текне на нашиве цигани дека оној балотели сака да дојде кај нас ццц слепи луѓе кој уште да каже дека сака да дојде и да не го земат и станува ѕвер играч? Цисоко Џеко Рафиња Адебајор ....

Пеце уште Цисоко не го бива а?