View Single Post
Old 15-05-2010, 16:34   #2424

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
не заслужуваш одговор... од овоа поплитко размислување немам видено

Како прво за да мењаш формации треба да располагаш со широк кадар на играчи тимот се сведе на едно...
Роналдињо- ај кажи ми замена за него во овој состав стварно не ми доаа на памет
Пато- и за него не ми доаѓа ништо на памет сигурно сум станал склеротичен
Пирло- леле овоа ќе да е некоја тешка амнезија што неможам да најдам име во составот што би играл место него барем 1 утакмица

Аналогно на твоите филозофии би ти го дал примерот од минатата сезона... Сакаш 4-4-2 формација со Роналдињо во средина.... Ме дупиш ? ти текнува како го изигра Роналдињо тој дел од полусезоната кога играше во средина, а не како сега позицијата што всушност ја играше во Барса?
Второ... Кажи ми таа 4-4-2 ти текнува против кого игравме? Ти текнува што ни се случи на олд трафорт... немора далеку да идеш до англија првиот натпревар во милано ти текнува на напаачиштата Бориело и на Хунтелар и на нивните шанси? Епа мене ми текнува и беа пцуени повеќе одколку што сум пцуел било кој играч за време од 2000-2007 година .Инвалиди еве види и Бориело овој натпревар при неколку добри топки од Роналдињо и Пирло како реагираше мислам дека до толку разликуваш...
3-5-2 е овоа уште го немам слушнато... и те молам онака сликовито замисли ја оваа формација во калчо како ќе функционира и не филозофирај многу!

Лео бил труп хаха те молам кажи КАДЕ Е НЕГОВАТА ГРЕШКА КАДЕ?