|
не заслужуваш одговор... од овоа поплитко размислување немам видено
Како прво за да мењаш формации треба да располагаш со широк кадар на играчи тимот се сведе на едно...
Роналдињо- ај кажи ми замена за него во овој состав стварно не ми доаа на памет
Пато- и за него не ми доаѓа ништо на памет сигурно сум станал склеротичен
Пирло- леле овоа ќе да е некоја тешка амнезија што неможам да најдам име во составот што би играл место него барем 1 утакмица
Аналогно на твоите филозофии би ти го дал примерот од минатата сезона... Сакаш 4-4-2 формација со Роналдињо во средина.... Ме дупиш ? ти текнува како го изигра Роналдињо тој дел од полусезоната кога играше во средина, а не како сега позицијата што всушност ја играше во Барса?
Второ... Кажи ми таа 4-4-2 ти текнува против кого игравме? Ти текнува што ни се случи на олд трафорт... немора далеку да идеш до англија првиот натпревар во милано ти текнува на напаачиштата Бориело и на Хунтелар и на нивните шанси? Епа мене ми текнува и беа пцуени повеќе одколку што сум пцуел било кој играч за време од 2000-2007 година .Инвалиди еве види и Бориело овој натпревар при неколку добри топки од Роналдињо и Пирло како реагираше мислам дека до толку разликуваш...
3-5-2 е овоа уште го немам слушнато... и те молам онака сликовито замисли ја оваа формација во калчо како ќе функционира и не филозофирај многу!
Лео бил труп хаха те молам кажи КАДЕ Е НЕГОВАТА ГРЕШКА КАДЕ?

|