View Single Post
Old 06-07-2010, 18:11   #25426

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Italija iznenađujuće poletna, ali i dalje bez ikakvih šansi.. nemačka standardno fanatična za svoj grbi (vidim ih u 1.2finalu), engleska će dodavati gas do finala, brazil i argentina ne mogu u top4 jer prvi nemaju igrače za tako nešto, a drugi selektora. Špance samo prirodna elementarna nepogoda može sprečiti da se popnu na krov sveta. A četvrto mesto u polufinalu je otvoreno i za njega će se boriti portugal, francuska i holandija (jer imaju fin raspored ukrštanja i robbena u drugoj fazi)

ovo je deo mog posta od pre skoro mesec dana.. dakle kao što vidiš ja sam pogodio 3 od 4 polufinalista.. percipirao da brazil i argentina neće otići dalje od 1.4 finala (što tvrdim da nije niko od vas), vrlo precizno procenio domet italije.. promašio istina englesku i dobro francuze koji su se raspali van terena pa samim tim to nije bio tim, već banda.. a španija još uvek ima šanse da bude na krovu kao što sam prognozirao.

stoji da sam dao lošu prognozu srbija australija.. bez obzira što je na poluvremenu trebalo biti 3 0 promašaj je promašaj.. ali sam pored toga upozorio da se ne igra srbija protiv gane, da se igraju ameri protiv alžira i englezi protiv slovenaca i ja zaista ne vidim gde je tu 90% promašaja i na osnovu čega ti odnosno vi ismevate moje prognoze??

ja jesam u minusu ovo svetsko, to sam i rekao ali ko nije? španci gube od švajcaraca, italija ne može da dobije slovačku i zeland, englezi remi sa alžirom, franci bez pobede na sp.. ne verujem da se bilo ko opario, pa sve i da je tukao samo singlove.. tako da molim vas, pre nego što krenete da osuđujete i pljujete po nečijoj bezobaveznoj proceni i prognozi, prvo se zapitajte da li bi vi imali bolji „rezultat“

ja nisam prosipao ovde pamet već čisto govorio ono što sam igrao ili što ću igrati, mirza je takođe dao par predloga i pitao ako neko ima neke predloge nek okači i ja sam to par puta ubacio u svojim postovima i obrazložio

dejo.. tačno da je brazil kumovao pobedi lala i učinio sebi medveđu uslugu pojedinim postupcima ali to ne menja činjenicu da su bili OTKINUTI.. oni nisu pola terena prešli.. bili su žrtva igre koja je njih krasila i nisu znali šta ih je snašlo.. u takvom haosu su pravili i greške, dakle one su bile iznuđene.. a drugi pogodak samo laik može nazvati pukom srećom.. to je do tančina uigrana kombinacija, gde kuyt izleće ispre svih na prvu stativu, roben ga gađa i on prebacuje loptu u peterac gde je uvek rizično i opasno i gde se sigurno NE slučajno našao snajder.. ali dobro, u sklopu balkanskog mentaliteta je da nesrećom nazivamo sopstvenu nesposobnost, a srećom tuđu snalažljivost.

ps. i samo da dodam da sam i engleze protiv nemaca mašio, to je bio onako jedan divljački pokušaj vađenja nakon što me je altidor uništio dan pre.. što ne menja činjenicu da su moje prognoze bile sasvim solidne i uspešne s obzirom na veoma neočekivane rezultate koji su obeležili ovo SP

Last edited by Efekat leptira; 06-07-2010 at 18:28.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote