View Single Post
Old 06-10-2010, 05:44   #27082

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Evo za mrkija..

Ćelije od kojih nastaju mišići u razvojnom procesu nazivaju se mioblasti. Postoje primarni i sekundarni mioblasti, a ova podela se zasniva na činjenici da se mišići kičmenjaka razvijaju u dva razdoblja. Više od 90% mišićnih vlakana nastaje i razvija se od sekundarnih mioblasta, a na njihov razvoj u velikoj meri utiče inervacija i ostali spoljašnji činioci.

E sad, inervacija ti je prenos impulsa iz nervnog sistema, a spoljašnji činioci podrazumevaju savladavanje relativne i apsolutne snage. Dakle, Rast možda spada u ovih 10% i to u zanemarljivom procentu. A sve da rast utiče i 100%, pato nije svake zime i leta rastao, ali jeste bio povređen. Kako god i šta god, Vreme i MilanLab će dati konačnu ocenu o misteriji zvanoj Pato.

Ja sam za prodaju, verujem da treba iskoristiti momente ludila mančester sitija, od kojih bi mogli izvući 60-70mln, i sa jednim racionalnim investiranjem konačno napraviti Tim. Vaše mišljenje je dijametralno suprotno i to je sasvim legitimno. I nema potrebe da se zadržavamo više na špekulacijama.

Slažem se za hernanesa i delimično za krasića. Oni su trebali biti prioritet, zato sam i negodovao oko dolaska robinha. Ne postoji tim na svetu, osim ludog sitija, koji do te mere nagomilava kvalitet u određenoj liniji tima i onda naravno efekat i iskorišćenost kapaciteta ne može biti 100%, a plus je prisutan i oportunitetni trošak. Jako nezrelo, ali šta je tu je. Još jedan razlog za prodaju pata.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote