Quote:
Originally Posted by deejaysale
Ja svima govorim da pobjeđujemo zato sto Pirlo ne igra,a ljudi koji ne prate Milan misle da ih ja zajebavam!!Ali ja stvarno tako mislim,kad Pirlo igra sve lopte idu na njega,svaki slobodnjak izvodi on,on ne trči pa svi ostali trče manje,carini loptu i samim time usporava igru,a sve suprotno se dešava kad on ne igra!!
Onda se svi medjusobno dodavaju i ne gledaju samo njemu dat loptu,sredina terena izgleda brže i motoričnije,obran ne pati zbog njegove nonšalancije, i slobodnjake izvode njih 2-3 medju kojima i Ibra koji je u Interu dao podosta golova iz slobodnjaka!
Što se mene tiče može odmah u Bresciu!!
|
U potpunoti se slazem.... a evo dokaza jos jednog da nam treba klasicna 10 s dobrim pasom, neko ko ce moci uposliti Ibru ili Binha....Jeste li primjetili da ibra nekada mora doci na 30 m od gola da primi loptu jer kada Milan napada nema ko da napravi dribling da uopsli napadaca sve se zavrsava na izdavanju Ambro, Flamini Gatto ova posljednji izdaje Nesti ili Silvi......Zato kada bi dobili klasicnog veznog tipa Rui Coste koje driblingom moze izbaciti igraca te uputiti maestralan pas prema napadacaima.....zato se i Ibra puno trosi sto se mora vracati u vezni red po loptu.....Krme koliko god da je dobar uzasno je spor i pass mu vise nije ko nekada...