View Single Post
Old 07-01-2011, 11:53   #28633

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pobijedili smo skoro sve male utakmice.osim velikog kiksa protiv cesene.izgubili smo od rome i juventusa,igrali nerijeseno s lazijom u gostima,a dobili mozda cak i naneugodnije.intera i napoli u gostima i hebeni palermo,nase krvnike.moramo biti zadovoljni sezonom.imamo 13 bodova ispred intera i dvije utakmice manje.u najgoru ruku imat cemo 7 bodova prednosti.mislim da mozemo i moramo odrzati tu prednost ispred naseg jedinog konkurenta za naslov,intera.svaka cast i laziju,napoliju,romi,juvetu,ali inter se vraca u formu,vracaju im se svi igraci sa bolovanja i oni ce opet biti jaki.i imaju leonarda koji pozna nas klub u dušu.moja procjena je da cemo biti prvaci,sa 2-4 boda ispred intera.

i sto se tice ovih prepucavanja,moram reci da je leptir cudna osoba,i da se nisam s njim bas slagao,i imao je cudnih izljeva mrznje i uvreda,ali to je on.on je takva osoba.i promijenio je se i smanjio uvrede.svaka cast.al sto se tice nogometa i milana moram reci da je covjek u pravu oko dosta stvari.neke je i fulao.al ok.i dosta detaljno kaze neke stvari i ponekad bas uzivam citajuci njegov post.i nema dlake na jeziku.a ja to volim.covjek kaze direktno sta je je i to mi je super.neki ga ne vole.i to je sasvim ok.zato prestanise se vrijedjanjima leptira ili bilo koga i pricajte nesto o nogometu.

(jedina stvar koju ti zamjeram leptire i koju ti mozda nikad necu oprostiti je to sto si sumnjao u tiaga silvu.to je neoprostivo.)
MEMO is offline   Reply With Quote