|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
|
Pazi, nisam se ja dovukao Bommela, al mi glupo da ovaj tim nazivamo velikanerom u Europi, kad nam taj Bommel valja. To se ne smije desit ovom Milanu. Jer ponavljam, nismo mi Lazio, Roma, Fiorentina, kojem 1-2 godine u Europi uspijeh. Ne, mi smo Milan, i vjeruj mi da nas po svijetu svi znaju zato sto smo non stop na vrhu. Ma kako igrali. E sad, boli me kad moj Milan dovuce nekog ko vec odavno nema mjesta u Bayernu (gledaj te malo Bundesligu, a onda DSF reportazu, pa ces vidjet da ga Van Gaal ne zeli u timu, jer koci), a taj isti igrac kod nas se razigrao trci, kreira, itd... evo primjer covjek doda brzu Binhu i utrca u sesnestereac, a Binho po starom nasem sistemu daje na krilo Oddu da ovaj nabacuje. Znaci, cak nam i Bayern bjezi igrom. Shvatate li sta pokusavam rec? Drago mi je da je dosao Bommel, al samo mi je pokazao koliko smo jos daleko od vrha. Obecajem vam, vidjet ce te to vec protiv Tottenhama. Koliko god se mi dizali ove sezone, evo ponovit cu ono sto sam rekao u decembru, samo treba neka jaca ekipa da nam se suprostavi, koja je jaka tehnicki i moze trcat (Roma, Juventus, Ajax, Real) i mi padamo. Znaci, Serie A nije vise vrijedna poredka sa europskim nogometom. Toliko zaostaje.
Ova Milanova politka je sasvim ok, al trebala si su vec na pocetku radit na ovome i rijesit se anomalija profesionalaca koji ne zele radit i trudit se. E tad bi i Merkel i Strasser imali mjesta u prvom sastavu. A ovako, kladim se onog momenta kad se oporave Ringhio, Pirlo, Ambro i Seedorf, ovoj dvoici mladi ce uspijeh bit naci se uopce na klupi. Pazi sta ti kazem. Za sad je sve ok, al ponavljam, daleko smo mi od neke velike Europske momcadi.
A posto znam da ce se sad naci pojedinci koji traze da im nabrojim primjere, pa izvoli te: Man Utd, Tottenham, Arsenal, Bayern, Chelsea, City, Real i Barcu ne zelim spominjat.
Al eto, zivi bili pa vidjeli protiv Tottenhama, koliko smo mi ustvari spori i jednostavni u kreiranju da ce nas ljudi ubit kontrama. Jer mi zelimo posjed, i to nam protivnik pusta, i onda nam zvizne samarcinu iz kontre.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
|