![]() |
|
|
#661 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
ajde da gi gazime samo greska mislam deka prai katanec so go stava na klupa maznov!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#663 |
|
Registered User
![]() |
And Sheva Is Back 2 Gola Na 2 Utakmici Za Ukraina Da Se Nadevame Daka Ovaka Ke Prodolzi I Vo Milan
|
|
|
|
|
|
#664 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Еј у п**** матер не боцнаа Холанѓаниве, а ние не игравме толку лошо, ај барем да ни е некоја садисфакција изигрваме мушки за првпат и мислам дека заслуживме бод, за двата гола од офсајд неможам да зборам додека не ги видам на ТВ, на стадион не личеа на офсајди али тоа е тоа, дадовме 3 гола ама сепак изгубивме, како и да е на Исланд сигурно со ваква игра им лапаме по 3 бода и на гости и дома, а и Норвешка ќе им го кажеме филмот, значи за бараж ќе одлучуваме ние или Шкотска.
За првпат можам да кажам, ДА ИМАМЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА, време е и на нас нешто убаво да ни се случи, од кога ни го скинаа пивото ми фудбалот не е вкусен толку.
|
|
|
|
#665 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Е тоа ни е момци,ако неможеш да изгубиш поштено тогаш ќе изгубиш со судии...Видов јас Пеце после утакмица во една од тие кафеаните покрај градски,Пандев беше во линија,далеку од офсајд ама тоа е.Друго незнам што да кажам зошто сум капнат и грлово ме боли.Ај поздрав момци..
|
|
|
|
#666 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
И двата гола беа офсајд да бидеме реални има пропусти во нашиот состав и многу ме нанервира пандев само паѓа не е ова италија не е лацио ова е МАКЕДОНИЈА и треба да се игра со срце мислам дека најдобар беше наумовски алал да му е он е таков играч што знае како треба да се бранат боите на својата земја!
|
|
|
|
#667 |
|
Registered User
![]() |
Да да, ги видов на Тв и двата гола беа чисти офсајс ситуации, тоа е тоа, изигравме мушки ама толку ни е силата, сепак и покажавме на Холандија дека од нас у оваа група треба највеќе да се плаши.
А дим4е, точно е дека сите трееба да бидат како Илчо, а знаеш ли дека дечкото не е ни роден у Македонија. Пандев изигра одлично, неможеш да му бараш замерки, он ќе издрибла тројца и никој не му се отвара, што да прави, да ја гледаше утакмицата у живо од стадион ќе видеше колку празни страни имаше, никој од нашите не се осудуваше да тргна да рашири, сите стоеа и ако Пандев помине, еј ај сеа ќе трчаме, не се прави така, да го следеа сите ќе видиш, можевме многу лесно убедливо да ги добиеме, Пандев секоја година е се подобар и се пострашен играч, така да муабетот за него не ти држи вода, најди ја утакмицата, види ја уште еднаш и се ќе ти биде јасно, и ќе видиш дека тоа што паѓа не е негова вина, него максимум што може да извади кога ќе го покријат 5 играча а од твоите немаш никој за да ти се отвори јбг. Исланд сигурно го добиваме таму.
|
|
|
|
#668 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
SE SOGLASUVAM SO TEBE PECE NEMA STO DA SE ZBORUVA ZA PANDEV TOJ E EDNOSTAVNO NAJDOBRIOT MAKEDONSKI FUDBALER KOJ VOOPSTO IGRAL I POSTOEL, NE ZNAM KAKO MOZE ZA NEGO DA ZBORUVATE LOSI RABOTI KOGA JA IMA TOPKATA KAJ SEBE SEKOGAS IMA BAREM PO 2CA IGRACI POKRAJ NEGO , VCERA BESE ODLICEN NO NEMASE PODRSKA A ZA ISLAND SEKAKO KE GI POBEDIME IDOMA I NA GOSTI ![]() |
|
|
|
|
|
|
#669 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
Кака се враќа во игра против Џенова!!!ajde sega gazete milanezi!
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Лугано 2:0 Милан
Срамотен пораз , Пато не успеа да искористи неколку шанси и сеа со Џенова ќе биде тешко.Многу слабо играа немам зборови.
|
|
|
|
#671 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Jos jedna mala blamaza na Mis.Anceloti poraz od Lugano e ovoa stvarno ne go ocekuvav
KAKA ce vrati toa e dobro ke bide spremen u nedela evo moj predlog za u nedela ------------------dida Zambrota-----bonera-----kaladze-----janku -------------pirlo-----flamini------- -----------------kaka Pato-------------Sheva----------Roce |
|
|
|
|
|
#672 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Dali e nekoj gledao kako gorki razvalue Srbi
hahaha Gorki man of the match BRAVO GORKI |
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Шева се враќа у форма и има да гази.
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
а јас мислам дека вака ќе излеземе со џенова ---------------Дида------------------ Замброта--Бонера--Каладзе--Јанкуло. ----------Пирло---Фламини---------- Сидорф--------------------Роналдињо ----------Пато---Инзаги-------------- Замени Сидорф-Кака Пато-Шева Инзаги-Емерсон! Конечен резултат - не сум сигурен во победа ама ОПТИМИСТ сум Кака нема да влезе од почеток не му е потребна нова повреда а и неверувам ако тргне на добро дека Анчелоти ќе го пушти!
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|