![]() |
|
|
#691 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Duco, odi na raiuno ili raidue zavisi sto imas i na nivniot teletext gi imas verojatnite formacii za utre i zadutre txt 280, ako nema sega proveri posle 10 sigurno ke ima, ja od tamu gi gledam, mozni izmeni od toa sto go davaat tamu se retki. Proveri i ke ja vidis moznata formacija.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#692 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Ј аусте нејкам да коментирам за Карло,мислам дека не е се до него
па сите екипи во Италија со Милан сакат да се надигруват дадат некој шашав гол од контра и после сите 11 у нивен шецнаесетник па оди дај им гол,мислам дека и играците а и Карло се под голем притисок за нареднио натпревар ке биде теско али ја сам оптимист,нека тргнат офанзивно од старто и да дадеме гол и после ке биде лесно. |
|
|
|
|
|
#693 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Знам братела,фала у секој слуцај
|
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#696 |
|
Registered User
![]() |
Луѓеееее КАРЛО НЕ Е КРИВ. Шдо да правиш како може он да биде крив кога од 5о шанси само една се искористи што може тука он???? што кажи да го помрднеше голот за да влезе топката?? Дај не зезајте модерен милан- Галијани -Берлускони -Анчелоти
тие се тројцата и неверувам дека е во знак прашалник неговата позиција!
|
|
|
|
#697 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#698 |
|
Registered User
![]() |
И сам кажа наместо Пато играше Амбро, значи пак истата тактика, значи едно те исто цели две години, човече па им и други опции.
Кажи ми како Карло успеа да од еден од најдобрите млади таленти у европа направи играч кој повремено ќе влага у игра и тоа на само неколку утакмици и кој по две тапа сезони (заради Карло) сега е на позајмица и таму, по три кола тој добива повик за француска репрезентација и игра у први 11 за репрезентацијата и биднува играч на утакмицата. Ај ти кажи ми, како секоја утакмица сме подобри од другите, како тоа никој не не надигрува а на крај ние сејогаш сме со празни раце. И не ми збори играчите се криви, ако се криви, па ќе ги седнеш на клупа. ќе му дадеш на некој друг шанса, има Милан играчи кои можат да играат, не се сите играчи вечни. А за Шева, не би рекол дека времето му помина, на две утакмици за Украина дечкото дава два гола, јас лично не се осмелувам да кажам дека на Пипо му поминало времето па камо ли на Шева. Шева у недела дава гол.
|
|
|
|
#699 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Пеце ќе си дадеш кладба така ми изгледа.Нема шанси да даде гол.
Замена ќе биде.
|
|
|
|
#700 |
|
Registered User
![]() |
Која кладба, па ти немаше г'з да се кладиш. Ја сум сигурен дека ќе даде повеќе од 15 или 16 како реков, а ти немаше г'з да прифатиш. Ако сакаш ја стојам на моето.
|
|
|
|
#701 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
lele milanezi se karaathahahahahahah!!!!!!!!!as roma
|
|
|
|
|
|
#702 |
|
Registered User
![]() |
ГОЛМАНИ: Abbiati, Dida, Kalac;
ОДБРАНА: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta; СРЕДЕН РЕД: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo; НАПАЃАЧИ: Borriello, Kaką, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho. ПОВРЕДЕНИ: Nesta, Gattuso, Inzaghi, Viudez. НЕПОВИКАНИ: Darmian. Е сеа кои ќе играат незнам, али милсам дека Сендерос треба да стартува. На местото на Малдини, сепак е помлад и побрз, за разлика од искуството на Малдини, кое за овој меч мислам дека нема да ни биде потребно затоа што Џенова има играч од типот на Милито, кој изминативе години често го полнеше голот на Реал Мадрид.
|
|
|
|
#703 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#704 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
ajde
za saat vreme palermo vs roma 0:2 mora da bide |
|
|
|
|
|
#705 |
|
Registered User
![]() |
Џенова ќе го има овој состав на располагање
Напад: Rubinho 83, Scarpi 73. Одбрана: Biava 25, Bocchetti 26, Criscito 4, Ferrari 13, Sokratis 15, Potenza 3. Средина: Brivio 29, Juric 28, Mesto 20, Milanetto 77, Modesto 23, Rossi 7, Vanden Borre 68. Напаѓачи: Jankovic 17, Gasbarroni 18, Milito 22, Olivera 11, Palladino 10, Sculli 14. Јас мислам дека милан ќе истрча вака! ------------------------Дида------------------------- Замброта--Каладзе-Сендерос-Јанкуловски --------------Пирло-------Фламини--------------- Роналдињо-------------------------Кака---------- -------------Бориело------Пато--------------------
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|