AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2008, 13:01   #691

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
е сега цитам по нет дека ке игра или со Пато или со Сева
Duco, odi na raiuno ili raidue zavisi sto imas i na nivniot teletext gi imas verojatnite formacii za utre i zadutre txt 280, ako nema sega proveri posle 10 sigurno ke ima, ja od tamu gi gledam, mozni izmeni od toa sto go davaat tamu se retki. Proveri i ke ja vidis moznata formacija.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 13:09   #692

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Ј аусте нејкам да коментирам за Карло,мислам дека не е се до него
па сите екипи во Италија со Милан сакат да се надигруват дадат некој
шашав гол од контра и после сите 11 у нивен шецнаесетник па оди дај им гол,мислам дека и играците а и Карло се под голем притисок за нареднио натпревар ке биде теско али ја сам оптимист,нека тргнат офанзивно од старто и да дадеме гол и после ке биде лесно.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 13:10   #693

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Знам братела,фала у секој слуцај

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 15:50   #694

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Како бе не ти е срам, не му трчале играчите, па дечкото е тапа од тренер, гледаш ли дека незнае како да спреми тактика, гледаш ли дека незнае како да ги игра сите.
Па ќе го уништи Пато како играч, нели гледате дека му го прави истото што и на Горкуф, а сите знаеме што прави сега Горки у Бордо, и дека доби настап за Франција, и кој ја гледал утакмицата се му е јасно од каков дечко ние се откажавме за оваа сезона.
Карло у аут, и не е проблемот Донадони или Рајкард, кого било да донесат има да биде подобар од Карло во моментот, а знаете зошто, затоа што ќе ја промени тактиката и ќе внесе свежина во составот, а не да глеедам една те иста тактика со која нема успех.
Ало Болоња не шина, која е Болоња бе, тим кој сезонава ќе се бори за опстанок. И прошлата сезона повеќето утакмици кои ги изгубиме бевме подобар противник, и имавме супер игра, ама џабе завршивме 5-ти, а ако не сакаме истото да се повтори коњот мора да лета.

Ај кажи ми ти што ќе играше со тој состав мислам со Болоња? и дали тоа и ти што го пиша да не ти цитирам претходен пост дали со тие искочи и Анчелоти????????????????
Old 12-09-2008, 15:51   #695

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Глуп муабет правите, зборите цело време за нешто што поминало , за некое минато време, отворете очи и ќе видите каде е грешката. А не глуп муабет ко Гуле, не му трчале играчите, по идиотско нешто немам слушнато. Иди научи нешто од фудбал па дај да разговараме, не му трчале.
Ако не му трчаат што ги игра, значи пак е негова грешка, тогаш треба да стави некој што ќе трча. Ако незнаат да дадат гол, он треба да најде некој што ќе даде, значи за се има нешто, ама треба да знаеш. Човек учи од грешки, ама не и Карло, едно те исто ни се повторува нелколку години и не е само он крив, крива е и управата што многу одамна не го шутна.
Остане ли он, на пола сезона има да си го бричиме и да гледаме како интер и јуве ни бегаат во борбата за титула и пак најважно ќе ни биде да ја освоиме Уефа купот и да се бориме за 4-то место.
Па и шева помина па ти го сакаш!
Old 12-09-2008, 15:55   #696

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Луѓеееее КАРЛО НЕ Е КРИВ. Шдо да правиш како може он да биде крив кога од 5о шанси само една се искористи што може тука он???? што кажи да го помрднеше голот за да влезе топката?? Дај не зезајте модерен милан- Галијани -Берлускони -Анчелоти
тие се тројцата и неверувам дека е во знак прашалник неговата позиција!
Old 12-09-2008, 16:01   #697

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Originally Posted By Dim4e91 View Post
-----------------dida-------------------
Zambrota Bonera Kaladze Jankulovski
-------------pirlo---flamini--------------
Sidorf-------------------------ronaldinho
--------------pato-inzagi----------------

Тоа е тоа што го зборам, малце отворена тактика.

Бонера не е земен во составот, зашто незнам, а со оглед дека ни остануваат Малдини и Фламини, мораш да го играш Малдини, иначе таа е вистинската тактика барем според мене.
Шева влага како резевра.
Само наместо Пато играше Амброзини (единствениот стрелец на голот!)
Old 12-09-2008, 17:00   #698

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

И сам кажа наместо Пато играше Амбро, значи пак истата тактика, значи едно те исто цели две години, човече па им и други опции.
Кажи ми како Карло успеа да од еден од најдобрите млади таленти у европа направи играч кој повремено ќе влага у игра и тоа на само неколку утакмици и кој по две тапа сезони (заради Карло) сега е на позајмица и таму, по три кола тој добива повик за француска репрезентација и игра у први 11 за репрезентацијата и биднува играч на утакмицата.
Ај ти кажи ми, како секоја утакмица сме подобри од другите, како тоа никој не не надигрува а на крај ние сејогаш сме со празни раце.
И не ми збори играчите се криви, ако се криви, па ќе ги седнеш на клупа. ќе му дадеш на некој друг шанса, има Милан играчи кои можат да играат, не се сите играчи вечни.
А за Шева, не би рекол дека времето му помина, на две утакмици за Украина дечкото дава два гола, јас лично не се осмелувам да кажам дека на Пипо му поминало времето па камо ли на Шева. Шева у недела дава гол.

FOREVER
Old 13-09-2008, 02:55   #699

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Пеце ќе си дадеш кладба така ми изгледа.Нема шанси да даде гол.
Замена ќе биде.

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2008, 03:14   #700

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Која кладба, па ти немаше г'з да се кладиш. Ја сум сигурен дека ќе даде повеќе од 15 или 16 како реков, а ти немаше г'з да прифатиш. Ако сакаш ја стојам на моето.

FOREVER
Old 13-09-2008, 03:16   #701

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
lele milanezi se karaathahahahahahah!!!!!!!!!as roma
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2008, 06:27   #702

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

ГОЛМАНИ: Abbiati, Dida, Kalac;
ОДБРАНА: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta;
СРЕДЕН РЕД: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo;
НАПАЃАЧИ: Borriello, Kaką, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
ПОВРЕДЕНИ: Nesta, Gattuso, Inzaghi, Viudez.
НЕПОВИКАНИ: Darmian.

Е сеа кои ќе играат незнам, али милсам дека Сендерос треба да стартува. На местото на Малдини, сепак е помлад и побрз, за разлика од искуството на Малдини, кое за овој меч мислам дека нема да ни биде потребно затоа што Џенова има играч од типот на Милито, кој изминативе години често го полнеше голот на Реал Мадрид.

FOREVER
Old 13-09-2008, 09:36   #703

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
И сам кажа наместо Пато играше Амбро, значи пак истата тактика, значи едно те исто цели две години, човече па им и други опции.
Кажи ми како Карло успеа да од еден од најдобрите млади таленти у европа направи играч кој повремено ќе влага у игра и тоа на само неколку утакмици и кој по две тапа сезони (заради Карло) сега е на позајмица и таму, по три кола тој добива повик за француска репрезентација и игра у први 11 за репрезентацијата и биднува играч на утакмицата.
Ај ти кажи ми, како секоја утакмица сме подобри од другите, како тоа никој не не надигрува а на крај ние сејогаш сме со празни раце.
И не ми збори играчите се криви, ако се криви, па ќе ги седнеш на клупа. ќе му дадеш на некој друг шанса, има Милан играчи кои можат да играат, не се сите играчи вечни.
А за Шева, не би рекол дека времето му помина, на две утакмици за Украина дечкото дава два гола, јас лично не се осмелувам да кажам дека на Пипо му поминало времето па камо ли на Шева. Шева у недела дава гол.
Kако прво знаеш дека Гуркуф игра на иста позиција како и Кака па ајде кажи кој на тебе ќе ти игра помеѓу кака и гуркоф (а мислам дека немаш што да избереш затоа што кака е добитник на најдобар играч за 2006-2007) После кажи кај виде дека го упропасти кога ете го игра на позајмица и ќе го вратиме! Трето па и да се врати пак иста мака се надевам дека рони ќе биде во старата форма и и на таа позиција полушпиц покрај кака и роналдињо каде ќе го играш. ????
Old 13-09-2008, 09:42   #704

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
ajde
za saat vreme
palermo vs roma 0:2 mora da bide
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2008, 09:56   #705

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Џенова ќе го има овој состав на располагање
Напад: Rubinho 83, Scarpi 73.
Одбрана: Biava 25, Bocchetti 26, Criscito 4, Ferrari 13, Sokratis 15, Potenza 3.
Средина: Brivio 29, Juric 28, Mesto 20, Milanetto 77, Modesto 23, Rossi 7, Vanden Borre 68.
Напаѓачи: Jankovic 17, Gasbarroni 18, Milito 22, Olivera 11, Palladino 10, Sculli 14.

Јас мислам дека милан ќе истрча вака!

------------------------Дида-------------------------
Замброта--Каладзе-Сендерос-Јанкуловски
--------------Пирло-------Фламини---------------
Роналдињо-------------------------Кака----------
-------------Бориело------Пато--------------------

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules