![]() |
|
|
#196 | |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#197 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
А сега бе што правиме, сегде пишува дека Барса ја одбила понудата на Милан и дека преговорите продолжуваат со нас и со Ман Сити.
Веднаш го итервјуирале Берулускони и тој вика дека ништо незнае за тоа. Момци, ептен ја усраа работава, стварно преку к** ми е од ова, цел ден преседев пред компијутер чекајќи го Рони да дојде. Утре цел ден нема да се улкучам, дури вечер, може така ќе бидне работава.
|
|
|
|
#198 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Мајсторе кај го прочита тоа дај не ме зезај немам прочитано ништо такво абе што ти е тоа може е некој портал колку да крене читаност на неговите содржини не зезај роналдињо вечер патува за милано не се секирај утре го претставуваат!
|
|
|
|
#199 |
|
Registered User
![]() |
На сите бе пишува така, на тутомеркато, на калчомеркато, на марка, сегде. Сакаат изгледа да ни ја дигнат цената, Сити дава 25м, а ние само 15м, тоа е тоа според мене затоа викам го затупеа ептен.
|
|
|
|
#200 |
|
Registered User
![]() |
ХА, а сеа најново е дека Роналдињо ја смирува ситуацијата, дека таа изјава била од некоја информативна агенција која нема врска со Барса, ај сеа верувај му на некој, ти викам ја дим4е, додека не пишува официјално, не верувам дека е наш.
Ај нека биде како што пишуваше пред 2 сата, дека на полноќ ќе пристигне во милано и дека од тогаш ќе стане Миланов играч.
|
|
|
|
#201 |
|
Registered User
![]() |
Абе шо се нервирате толку,па се е тактика,Галиани се обидува да ја обори оштетата по секоја цена.Па зарем мислите дека Берлускони е до толу циција или пак нема Милан доволно пари?Мислам дека сега тераат инает затоа што лани им нудевме на Барса,не официјално,ама мислам дека тоа беше сума од околу 50 мил. а уште тогаш се осеќаше дека Рони не беше веќе задоволен во Барселона,а и тие од него.
|
|
|
|
#202 |
|
Registered User
![]() |
Се ми е тоа јасно, ама досадно е веќе, не е интересно. Ај има уште сат време па ќе видиме до каде е ситуацијата, како и да е онлајн сме до 1 после полноќ, за први да дознаеме.
|
|
|
|
#203 |
|
Registered User
![]() |
Епа момци наздравје, готово е, потпиша. Утре патуваат за Милано и почнува со тренинзи.
На тутомеркато објавија сега официјално е миланиста. L'AC Milan e l'FC Barcelona hanno raggiunto un principio di accordo per il trasferimento di Ronaldinho alla Societą rossonera. Il calciatore sarą domani a Milano per sottoporsi alle visite mediche e per firmare il contratto che lo legherą al Milan fino al 30 Giugno 2011.
|
|
|
|
#204 |
|
Registered User
![]() |
Official: Ronaldinho To Milan
Milan have confirmed the signing of Barcelona superstar Ronaldinho. Reads a statement released by Milan: "AC Milan and FC Barcelona have reached an agreement for the transfer of Ronaldinho to the Rossoneri's club. "Tomorrow the player will be in Milan for the medical and to sign the contract which will tie him to Milan until June 30th 2011." Full report to follow...
|
|
|
|
#205 |
|
Registered User
![]() |
ЕПА ДРУГАРИ НЕКА НИ Е СО СРЕЌА![]()
|
|
|
|
#206 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
АЈДЕ ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е НА СИТЕ ЈА СУМ МНОГО СРЕЌЕН ВЕЧЕРВА ГИ ДУПЧЕВ МОИВЕ ДРУГАРИ ПЕЦЕ ЗНАЕШ НА КОИ ХЕХЕ !
|
|
|
|
#207 |
|
Registered User
![]() |
Јееееееееееееееееееееееееееееееееее ајмо даље момци хаха абе пеце слушај ме ти мене денескка од 8 саат станав да ја следам целата ситуација посто вчера беше најавено заминување на галијани во Барселона имав некое претчувство и конечно се оствари ај нека ни е со среќа и нека почнат и други играчи да размислуваат како Роналдињо т.е да сакаат да играат за Милан јееееееееееееееееееееееееее
|
|
|
|
#208 |
|
Registered User
![]() |
Абе прочитавте тоа што го изјавил Галијани ,,Више нема да има засилувања за овој преоден рок" тој не е нормален треба да се купи јак голман и јак играч за у одбрана а ако нема пари нека ги шитне овие: Броки Емерсон Абиати Сержињо Кафу Роналдо Шимич и ако дојде до некоја сума од 10 милиони и + 5 милиони од клубот може да купи солиден голман ај за одбрана ги имаме Одо Замброта Неста Каладзе Малдини Јанкуловски Бонера Дижао(брат му на кака) Абате, Матео па ваљда мќе успее да искомбинира нешто Анчелоти дај бе постувајте сега дојде Роналдињо и никој ништо не напиша :d
|
|
|
|
#209 |
|
Registered User
![]() |
Сержињо и Кафу се пензионираа, а Роналдо веќе не е играч на Милан. Голман не ни треба пошто Дида се враќа у форма, а и Абијати е у форма, а за одбрана нз, централни имаме, сега со Замброта и странични така да тоа е тоа што ни требаше, ма да мислам дека останавме кратки за еден опасен шпиц, од типот на Дрогба, Аде или Гомес. Бориело е таков, ама не е од нивни калибар. Треба уште леб да јаде.
|
|
|
|
#210 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Hahaha abe ke vidime kako ke ide so prijatelskite mecevi so ni sleduvaat kako ovoj na 23 juli so Cremonese edno 4,5 gola ke primat heheh
![]()
|
|