![]() |
|
|
#601 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Дуцо, воопшто да не се скираш, во муабетите за пензија на Неста нема ни трошка вистина, за потврда оди на официјалниот сајт на Милан и ќе ја побараш изјавата на главниот лекар во Милан, г-динот Масерман. И се ќе ти биде јасно, Гол.ком обожава да дава такви неточни информации.
|
|
|
|
#602 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ne se sekiram ic ali to e to Nesta ima veke 32 godini i mnogu povredi pozadi sebe ako ne se penzionira sega togas narednata sezona 2010.
Pece Kolku e kartata za na Zapad protiv skotska. P.S. imam problemi so kom. pa evo ma latinica ne mi zameravajte. |
|
|
|
|
|
#603 |
|
Registered User
![]() |
500 ден запад и против Шкотска и против Холандија
|
|
|
|
#604 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Дечки не му се секирајте Неста само нека се опорави а Милан групата во Купот на УЕФА може да ја помине и без него да беше Лига на шампиони иожеби ке имаа мака ма да мислам дека се доволно силини и овака ........А што е работата со Пандев гледам по овие веснициве слики од него како го лекуваат ке биде ли спремен да ги растури Шкотите а, е ние дефинитивно без него не можиме да играме . Forza Milan , НАПРЕД МАКЕДОНИЈА .
Што мислите имаме ли шанси да одиме во Аафрика на светското а? |
|
|
|
|
|
#605 |
|
Registered User
![]() |
Аха, има за Пандев, ништо страшно лекарите биле само претпазливи, за шанси не сакам да зборам, до сега сите квалификации сум бил оптимист и никад не успеавме да направиме ништо, па си реков може сум баксуз, па затоа оваа година ќе бидам песимист (т.е реален).
1. Шкотска - имаат страшно силен тим, би изгубиле само од Холандија у гости, а на домашен терен мислам дека и Хол. немаат шанси кај нив. Па минатата година ги добија Французите сред Париз. (0 бода од двете утакмици) 2. Норвешка - тип на екипа која не ни одговара, играат таков бош фудбал како Шведска и Финска, а тие две екипи ни нанесоа едни незаборавни тешки порази. (1 бод на среаќа земен на градски) 3. Исланд - "слаба репрезентација" не би се сложил, али од нив треба да стравуваме само кога ќе играме во Рејкјавик, каде што сигурно губиме. (3 бода земени на Градски) 4. Холандија - нема што да се каже, прва у група и сигурен патник на светско првенство (0 бода од двете утакмици) Се на се, се паднавме у група во која имаме најмалце шанси да го задржиме 4 шешир, а камо ли да се надеваме дека ќе идеме на светско.
|
|
|
|
#606 |
|
Registered User
![]() |
Јадам гомна, песимист, има да ја закачам кец сингл у сабота, па колку и да е реално тоа горе што го напишав, ни сам не верувам дека можеме да биде толку слаби.
|
|
|
|
#607 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Од кога сум роден никогаш не сум бил песимист во врска со нашата репрезентација и од кога типувам не сум типувал против нашиве , инаку јас мислам дека на новиот градски ќе имаме повеќе среќа и верувам дека нема да изгубиме ниту 1 натпревар , а во сабота ако ГРАНДЕ ПАНДЕВ е здрав очекувам негово шоу и барем 2 гола да им стегнеме во мрежата на шкотите , и не се баш толку страшни како што велиш играат на контри ,цело време се бранат и чекаат шанса од контра напад .
Само лошо е што и Сречко не направи баш некоја посебна игра ,мислам дека Ѓоко Хаџиевски ке има подобри резултати од Сречко со овие играчи , а бе овој со пола играчи се испокара на што личи тоа ,сепак мислам дека не ја заслужува нашата клупа нека ни е со среќа во сабота и на нас и на нашите фудбалер па и на Сречко. |
|
|
|
|
|
#608 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
perica kupi li karta be !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Еј јас неидам зашто секогаш кога идам на големиве натпревари баксуз сум губиме ај сега ке гледам од дома може ќе победиме!
|
|
|
|
#610 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
100 % купил он 1 недела пред утакмица купуе карти хаха.Ја сум болен така да не сум често на форумов би требало да оздравам до сабота да идам на градски ако не дома.
|
|
|
|
#611 |
|
Registered User
![]() |
Па многу јасно дека сум купил карта, мислиш дека би пропуштил такво нешто. Идеме на победа, се надевам дека овој пат ќе си одам дома со крената глава, а така ми тргна сезонава, трипати го гледав Вардар и задоволен си одев дома, а се надевам и у субота ќе биде исто.
И Гуле превземи нешто, цел живот кога има утакмици ти си болен, друг пат темпирај, биди болен кога нема.
|
|
|
|
#612 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
imase guzva perica ima li karti use????
|
|
|
|
|
|
#613 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Јебига судбина хаха.И пиши за карти дали има.
|
|
|
|
#614 |
|
Registered User
![]() |
А што не отидете и да видите, од кај да знам дали има гужва, ја карта купив уште у саботата кога бев да гледам Вардар - Ренова. Иди и види јебига.
|
|
|
|
#615 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
evo edna dobra vest
Sunday 14 September 2008 - Genoa-Milan 15.00 Sunday 21 September 2008 - Milan-Lazio 20.30 Wednesday 24 September 2008 - Reggina-Milan 20.30 Midweek round Sunday 28 September 2008 - Milan-Inter 20.30 Sunday 5 October 2008 - Cagliari-Milan 20.30 posle Genova igrame 4 utaknici navecer so isklucok na regina site drugi gi ima na telma sigurno |
|
|
|