![]() |
|
|
#11 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
Иначе јас го бирам Џеко дечкото е феноменален со глава игра како луд таков играч ни треба е сега викаш една сезона па он неможел во железничар да се развива тие балкански играчи почнуваат да играат и да се покажуваат баш на 23-4 години. А незнам коклу го пратиш Арсенал јас онака ми се омилени од Аглија па знам што прави овој тутуруткава Аде му требаат 8 100% шанси за да даде гол не е тој калеибар за во Милан ... А хунтелар ете го се покажа во Реал па ќе игра кај нас знаеме и дека Кежман даде многу голгови во холандска лига па после дрво незнам јас ан тој играч не му верувам не ми е нешто толку добар јас повеќе би се залагал за Нистелрој најдобриот напаѓач во последните 10 години отколку за Хунтелар ама јбг стар е А може и друга варијанта не е до тоа што го сака клубот може Берлу му понудил некој грам и овој одма хахахахахаххахаСе чудам како не ебаваат играчиве и клубовиве еј ние за тој санто адре од бразил кога се интересиравме ни викаа 15-20 милиони сега јуве се интересира се работи за сума од 6 милиони тапа Ептен сум разочаран незнам што ќе се дешава догодина само знам дека со Фавали нема да освоиме ништо а и згора на се мислам дека ја прочитавте изјавата на Галијани вика ,,Ќе завршиме во првите 3 " ај сега кажи ми ти како да не се нервираш Ова клубов ми скрати 3 месеци од животот ![]()
Last edited by dim4e91; 28-06-2009 at 08:34. |
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|