![]() |
|
|
#11 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ОК и да не фрлат пари, и да не донесат засилувања. Имаш млдински тим кој моментално е најсилен во европа, такво нешто Венгер би сонувал. И јас викам,немора никого да купиме, али се согласувам со тебе да се отарасиме од тињата играчи, се тоа у пичку матер, али ги заборави и Гатусо и Амбросни, кои според Леонардо се најзаслужни за неговото можно напуштање на клупата на крајот од сезоната.
Кога ќе изанализираш се, Џеко не ни треба, на Хунти му треба и време и играчи што имаат желба да ја креираат средината, он е роден убица има инстинкт за гол и следната сезона задно со Пато треба да шијат. Како замени Адија и Зигони, па ајде немора да го шиткаме Марко нека седи у резерви. Место Пирло, Сидорф, Амбро, Гатусо, Мансини, да се донеста мотивираните Верди и Страсер кои верувам 1 000 000% ќе одиграат подобро од сите овие заедно. За Рафиња што знам, тенки сме на бочните, ама и во централната, неможам да зборам, да беше Неста фит цела сезона, да не беше повреден Ониеву цела сезона, може и другачие би изгледала таа централна линија. Според мене многу потфрли Замброта сезонава, ама и он имаше неколку ситни повреди кои во негови години значат многу иако секогаш се труди да го даде максимумот, па дури и таклов е подобар од Абате и Антонини кои доклку не ги шутнеме, добро би дошле како алтернатива на клупата бидејќи имаат искуство. И да Дим4е, го гледав неколку пати сезонава и сеуште тврдам дека направивме најдобар потег што не фрливме 15 милиони за зубастиот црнец. Башка сега у конкуренција за таа позиција влага и ДеВито, има потенцијал у детево. Но мислам дека нема да ја повторат грешката од лани и ќе има засилувања ова лето, нешто се крчка, ќе видиме што.
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|