![]() |
|
|
#2341 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
žalosno, zbilja žalosno. i mislim da je fakat ispao licemjeran prema navijačima jer je tjedan prije izjavio kak bi on ostao zauvijek.... al jebiga, ženica se vratila iz šopinga i... bye bye Sheva!!!
i on je druga opcija za kapetana.... kakav billy ili ambro, nemojte srat (sorrite al koji put treba bit grub! )! oni su bili jednom, eventualno dvaput. uvijek je bio sheva kad nije bilo maldinija!!!
|
|
|
|
#2342 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ma bilo mi je gore kad je VanBasten otisao, ja jos ocekujem da na pocetku sezone Shevchenko istrci u nasem dresu, stas.
Inace koga bi doveli kao zamjenu??mozda Ibru mislim da bi on mnogo bolje igrao ovdje nego u Juveu. |
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Ja ne zelim Ibrahimovica vidjet u crveno-crnom dresu,on neme kaaraktera za nas klub!Bezobrazan je,prgav,egoistican i nikad ga necu postovat pa cak i ako navuce nas dres na sebe pljuvat cu po njemu kad god mogu
|
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Postoji realna mogućnost da Milan pomogne Barci da kupi Torresa, pa bi Barca prodala Eto'a milanu. samo sam to htio reći....
![]()
|
|
|
|
#2345 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Meni je bilo smiješno to da ide da mu dijete nauči engleski. Pa ja poprilično dobro znam engleski iako nikada nisam upoznala ni Engleza ni Amerikanca. Glupost, postoji tu još nešto.........
A evo i Bosna u petak izgubi.......... ![]() |
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
ja mislim da su ga neki klubovi trazili evo par godina,i to ne bilo kakvi,ali on je ostao kod nas,zbog cega,pa to mozemo pitati shevu vjerovatno(nadam se da ovo shvatas) nemam namjeru da ti ponovo objasnjavam kako i ko nosi kapitensku traku u nasem klubu,ako nisi shvatio idi guglaj malo to za svadju,ja to ne mislim,pa ja odje samo iznosim neke cinjenice,sad ko zeli da ih prihvati a ko zeli da se svadja je druga stvar slazem se,nismo svi isti.. pozz |
|
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
kad on ne igra,a igra bili i svi ostali,bili je kapiten! kad njih dvojica ne igraju a igra ambro i svi ostali ambro je kapiten! druga je prica ko,kad i zasto igra |
|
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Zaista da nije tebe ambro_ ja se ne bi ni nasmijao u ovim teskim danima...
Mislim da sa ovim trebas sve shvatiti... Sto se tiče Ibrahimovića, NEDAJ BOŽE da nam dodje on u klub... Za Shevu nema dostojne zamjene, mozda jedino Hanry ali on tesko da ce doci u nas klub... Mada postoji mogucnost (ali to je samo 1 % ) da se AC Milan i kupac Shevchenka (vjerovatno Chelsi ) ne dogovore oko odštete i da on ostane u nasem klubu ali to ipak ne bi bio onaj Sheva jer vjerovatno ne bi imao ni zelju a ni motiv da pruzi sve sto zna i moze... Ja licno očekujem 60 miliona funti (Oko 90 mil eura ) i Gallasa za Shevu ... Volio bi da i vi napisete sta mislite koliko cemo dobiti za njega... FORZA AC MILAN FORZA B H FANATICOS Last edited by uvijek_rossoner; 28-05-2006 at 11:11. |
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Registered User
![]() |
Pare su fine ali pobogu koga cemo mi kupit!???!
|
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
King, kupicemo NEKOGA.Nijedan igrac nije nezamenljiv, moramo to svi da shvatimo. Otisao, pa sta sad....odlazili su i drugi pa smo im nalazili zamene, i to kakve!
Znam da je ovo tezak trenutak ali hajde da zaboravimo na ovo i gledamo dalje. Bice sve super ponovo, a nista jos nije ni krenulo nizbrdo. Henry ostaje u Arsenalu, to je ozvaniceno. Ja licno ne bih volela Ibrahimovica u Milanu, jer mislim da nema klasu u ponasanju dostojnu tima kao Milan,oduvek sam prezirala te naduvane pametnjakovice sa stavom `ja sam najbolji`.Ako ga ipak kupimo...progutacu knedlu i onda bi mu bolje bilo da daje golove samo tako.Nikad necu moci da ga volim....mrzim njegov stav. Videcemo sta ce ispasti, Eto`o, Drogba, Adriano, Nistelruuy svi su u igri....Necu nista da prognoziram vec samo da cekam. P.S. Nemojte ambra_forever da mi dirate, nervozan je zbog referenduma ![]() Pre nego sto krenete da se svadjate oko ove moje recenice: SALIM SE!!!!!
|
|
|
|
#2351 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
u nedostatku argumenata ljudi pocnu pisati svakakve gluposti,i eto.... pozz za tebe |
|
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
ali aj,prihvatam salu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Registered User
![]() |
Ne volim ni ja Ibrahimovicevo ponasanje, njega sam vise zamisljao kao igraca u prolazu da igra 1 sezonu pa da nekog drugog kupimo.
Pitam se ko je uopste dostojna zamjena shevchenku i tip napadaca??Treba nam samo vrhunsko.Ili 2 opcija da zrtvujemo ovu sezonu u svrhu stvaranja nenad**bivog tima. |
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
fuj, ak ibrahimović dođe, ja brijem da ja neću moć ni jednu našu tekmu u miru pogledat jer ću bljuvat! njegov je menadžer bahato reko kak su mu vrata Milana otvorena!!!
dok se među glavešinama nešto opako ne promijeni, nećemo mi imat poštenu momčad!
|
|
|
|
#2355 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Tebi je dovoljan argument da je Sheva KAPITEN kad nema Maldinia,
a sve ostalo je manje bitno... Ja i nepamtim kad je Ambrosini u opste i nastupio za nas a kamoli da ga je neki veliki klub trazio... Nesto sam maloprije citao da nam je jako blizu Adriano, i da ga čak Cafu i Kaka' opasno nagovaraju da obuce crveno crni dres... Vidjet cemo sta ce biti... Slazem se sa svima koji kazu da cemo naci neku zamjenu za Shevu ali je ZABRINJAVAJUĆE da mi vec niz godina gradimo igru na njemu ,a sad odjednom njega nema ...to ce biti problem ali nadam se da ce naci neko rijesenje... Sad se treba okrenuti Gilardinu i Kaki jer oni su buducnost, i jos ako Adriano stigne ... ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|