![]() |
|
|
#2821 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
izgleda da ćemo ići u CUP UEFA,sljedeće sezone sve su šanse,,,ako nešto krene po zlu u ovoj žalbi,,,nećemo ni u cup uefa
![]()
|
|
|
|
#2822 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
44 boda su nam uzeli u prošloj sezoni (iako ja ne vidim zašto???) i to nas smješta točno iza empolija.... ak oni ne dobe licencu, mi smo u kupu UEFA... a još nam u novoj sezoni oduzimaju 15 bodova i to je sveukupno 59 bodova!!! koma!
|
|
|
|
#2823 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ev ja maloprije ustadoh, do jutros bio u Gračanici na BHF partiju, stavio sam par slika na Memberspictures pa ak kog zanima da vidi kakva je atmosfera bila, pozz!!!
Ma red je da i taj Kup UEFA osvojimo, valjda Empoli neće dobit licencu... Dobrodošli svi novi članovi...
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 16-07-2006 at 08:44. |
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kakva je ovdje gužva...huh. Al nema veze...the more the marrier!
Uglavnom, ova kazna je smiješna i Milan mora i hoće uputiti žalbu. Problem je što ta žalba nema smisla jer je sve namješteno!! Da vas malo obradujem, sada sam vidio na Talijanskom SKy-u da je Buffon sve sredio s Braidom, a najvjerojatnije i Zambrotta i Oddo!!! YUHU!!!
|
|
|
|
#2825 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ja sam najsretnija što se Zambrotte tiče... zbilja mi se dopao (kao igrač naravno!) i drago mi je kaj i Buffon dolazi... Mrki, jel ti sad srce na mjestu zbog Odda?
ovaj, kaj s našim igračima koji su se spominjali u nekim transferima? Pirlo, Nesta, Kaka'???? ja ne vjerujem da će otić, oni su to navodno sve demantirali
|
|
|
|
#2826 |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
uopšte nespamam to je sad bio samo prijedlog a vama se nesviđa ok nije bed.
I kup UEFA je bar nešto, biće bolje |
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Registered User
![]() |
@eve sad kontam,,malo mi bilo nejasno "59 bodova",,,al sad je OK...
Žalba je jučer(15.07.2006) uložena,,,,, drago mi je za Gigi Buffona,,al šta će biti sa našim Didom ,,on mi nekako prirastao srcu,,, iako mu prošla sezona nije bila baš nešto,volio bih da on bude "number 1", u prvoj postavi Sve sam još čuo,,ali to za Masima Oddoa još nisam,,,, loooook ----------------------------Dida(Buffon)----------------------------- ------------------------------------------------------------------------------ Maldini(Oddo)--Nesta(Miguel)-----Kaladze(Grygera)----Zamrotta(Serginho) -------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------Pirlo(Vogel)-------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- -------Gattuso(nezamijenljiv)----------------------Ze Roberto(Seedorf)------------- ----------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------Kaka` (Gourcuff)----------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- -------------Gilardino(Amorusso)-------------Torres(Inzaghi)------------------------ Coach ::: Carlo Ancelloti Milanello- Adriano Galiani (suspended 1 year) President--Silivio Berlusconi Ovako bi bili jaki ko NATO ,samo da nam Nesta ostane......... i Torres dođe..... P.S. govorili su nešto da bi Carlo A. mogao otići sa klupe AC Milana ali neće biti ništa od toga,,a čovjek stvarno ima dobru taktiku,,,, rekao je " za ekipu milana odgovara najbolje formacija 4 3 1 2,a na igru sa 3 napadača se ne bi uklopili,i ova generacija je tako navikla tako da ni sljedeću sezonu AC Milan neće mjenjat formaciju.",(čitao sam to u novinama i slažem se sa njim u potpunosti),,,
|
|
|
|
#2828 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dobro Senahid1 ali kako mislis da nas Paolo igra desnog beka?
To je radio samo SILOM ali takodje ta nam sila nece trebati ove sezone... ta tvoja taktika je manje vise ok samo cu ja sad moju predstavit tj ono sto mi se nesvidja kod tebe... ----------------------------Buffon (Dida)----------------------------- ------------------------------------------------------------------------------ Oddo (Cafu)------Nesta(Maldini)---Canavaro(Kaladze)----Zamrotta(Serginho) -------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- --------------------------------Pirlo(Vogel)-------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- -------Gattuso(Ambrosini)----------------------Ze Roberto(Seedorf)------------- ----------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------Kaka` (Gourcuff)----------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- -------------Gilardino(Amorusso)-------------Torres(Inzaghi)------------------------ Ovo je po meni DREAM TEAM , a neka se Sheva zapita sta bi bilo da je ostao,,, Pa nema nam konkurenta na vidiku... Pa i 30 podova da nam uzmu opet bi Stigli i Prestigli smiješni Inter sa ovim timom koji sam naveo.... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
trite voeni kuli ako znaes kaj se blizu do tobako 2 Quote:
tako je Eve svi su demantirali, niko nece otici iz Milan inace ako uzmemo Zambrotta i Buffon bicemo stvarno nepobjedlivi FORZA MILAN
|
|
|
|
#2830 | |
|
Registered User
Fave Players: Adri, Deki, Solari, JZ, Kaka, Torres, Goran Pandev
![]() |
Quote:
Da be cel Aerodrom go znam na pamet, site drugari mi se od tamu. Ucam u PTT, taka da, vidi...
|
|
|
|
#2831 | |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Registered User
![]() |
@uvijek rossoner,,,tu i tamo se slažemo,ali će Cafu i Maldini igrati kod nas samo jednu sezonu,,,, pa bi moja prva postava izgledala ovako
-----------------------------------Buffon ------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ --------Cafu-----------Maldini(C)----------Nesta---------Zambrotta----------- ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ -----------------------------------Pirlo--------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------ ---------------Gattuso---------------------------Ze Roberto------------------ ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ -----------------------------------Kaka` ------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------ --------------------Gilardino---------------------Torres----------------------- mislim da bi slično i Ancelloti uradio,,,da je dovest Canavara,,,,,,drugačije bi ja razmišljao,,,, svejedno jaki smo ko` zemlja ,,bio po tvojoj ili po mojoj formaciji
|
|
|
|
#2833 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
P.S. Juve je uvijek bio KITA ![]()
|