![]() |
|
|
#3871 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
ronaldo će možda u Romu ako Roma realu da ne znam točno kolko para i Christiana Chivua ili Philipea Mexesa....
a ak neće u Romu onda u Inter....tak da nevjerujem da će u Milan čitajte www.tribalfootball.com , http://acm1989.bloger.hr, www.goal.com ako već ne znate za te stranice |
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Registered User
![]() |
imam super vijest.....
prepisat ću je točno sa Hrvatskog RTLa ....točnije njegovog teletexta : Agent Ronaldinja, ujedno i njegov brat izjavio je kako najboljeg svjetskog igrača namjerava prodati u Milan.....bolje izvješteni izvori tvrde da je u velikoj svadji sa Frankom Rijkaardom jer nije došao na jedan trening..... znači Ronaldinjo vjerovatno u Milanu !!!!!! kad njegov brat ga hoće stavit u Milan on će i ići u Milan....ak to kaže njegov brat onda najbolje zna šta Ronaldinjo hoće.. a ak se posvadjo sa Rajkardom onda još bolje RTL-ov teletext još veli da Ronaldinjo zbog toga je sjedio na klupi u prvoj tekmi primere protiv Celte...i onda je Rajkard reko da je to zbog ozljede |
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Registered User
![]() |
ma daj se opustite, sta se zivcirate, pa da i nitko ne dodje vise, nismo slabiji od ostalih..(mada bi nam dobro dosao igrac, dva, al ni sad nismo slabi)
vas pola ovdje bi htjelo da dođu neke zvijezde, a zvijezde ne cine momcad Milan nije smijesan klub, i vjerujem da ce napravit OK poteze, i bit i ove sezone u vrhu a da bas i nismo u vrhu, znate onu koju boysi pjevaju "nema veze ako gube, zasvirat ce nase trube" ![]() |
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Uz sve zvijezde, Inter dovodi i Kineze
Milanski Inter imat će tjedan dana na probi 17-godišnjeg kineskog vratara Wanga Daleija iz Shanghai Uniteda, a društvo će mu praviti 19-godišnji Zhang Wenzhao, napadač Shenzhen Kingswaya . Tinejdžer iz Šangaja prošli tjedan je dobio prvi poziv u kinesku A reprezentaciju pa je sigurno da se radi o vrlo talentiranom vrataru. Shanghai United, prenose kineski mediji, u potpunosti podržava Wangov pokušaj da se probije u Serie A. Trenutačno smo otvoreni za bilo kakvu opciju u pogledu Wangove budućnosti, bilo da se dogovorimo o posudbi ili transferu za koji ne bismo tražili ništa više od prihvatljive odštete, izjavio je čelnik Shanghai Uniteda. Ako bi Wang postao član Intera, to ne bi bila velika stvar samo za njega, nego za čitav kineski nogomet. Što više Kineza uspije u Europi, toliko brže će napredovati kineski nogomet. Bivši kineski reprezentativac Ma Mingyu bio je prvi Kinez koji je došao u klub iz prve talijanske lige kada je bio na posudbi u Perugiji u sezoni 2000/2001, ali se nakon potpunog neuspjeha već u ožujku 2001. vratio u Kinu. |
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Registered User
![]() |
neznam što vi mislite o ovome gore ali meni je smiješno :-)
|
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
to je zbog love, Kinezi su veliko tržiše itd,itd...
Kao što je netko rekao, Milan nije cirkus kao Chelsea ili Real Madrid. Nama trebaju SAMO Oddo i špica poput Oliveire ili Teveza, Drogbe.... i mi smo ok. Imamo seedorfa,pirla,gattusa, kaku, gourcuffa, ambrosinia, jankulovskog....to je sasvim ok za veznu liniju. obrana je isto tako dobro pokrivena, i eto samo nam fali jedan klasni napadač.
|
|
|
|
#3878 |
|
Registered User
![]() |
i meni je smiješno.....
pa znam rossonero da zvijezde ne čine momčad.....i ja isto mislim da je ova momčad super momčad....ali sam samo napisao ovu vijest da ronaldinjo možda dodje šta bi bilo super....zamislite kaka i on zajedno i u vrhu Pippo....a u poluvremenu udje recimo Gila ili obrnuto...... ne treba nam ronaldinjo....ali bi nam opet dobro došao naravno jel je super igrač...po meni ne najbolji na svijetu....zato jer nogomet nisu driblinzi i fintice koje on izvodi... |
|
|
|
|
|
#3879 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ja sam da dođu Oddo i Robinho, a umjesto Ronaldinha - može Rajkard! =)
sumnjam da bi Kaka' i Roni funkcionirali jer naš manekenček i nije baš fan svog reprezentativnog druga, i nije previše impresioniran njegovom igrom.... a umjesto Robinha dobar bi mi bio i Oliveira.... nekak nisam baš za Drogbu
Last edited by eve; 29-08-2006 at 09:38. |
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Registered User
![]() |
ja sam također za odda i robinja , a šta si mislio pod ovim da dpđe rajkard ???
|
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ma sta rekli o Ronaldinju istina je da je on jedan od najboljih na svijeuto i bilo bi dobro da deodje osim ako ce to zanemarit druge dijelove tima.
Zamislite napad. AMF-Kaka SS-Ronaldinho CF-Pippo/poluvrijeme Gilardino |
|
|
|
|
|
#3882 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3883 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
ps. ja sam cura
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ispričavam se ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Registered User
![]() |
Real Madrid coach Fabio Capello wants a reunion with France international defender Jonathan Zebina.
Capello, who worked with Zebina at both Juve and Roma, wants to bring Zebina to Spain as he tries to offload Jonathan Woodgate and Ivan Helguera this week. Real are willing to offer Juve Ł2 million for Zebina, who has a four-year contract waiting for him in Madrid. mislim da sad možemo dovuć cicinha jer capello očito želi zebinu |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|