![]() |
|
|
#4531 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Quote:
Jankulovski 1-0
|
|
|
|
#4532 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
ma to su sranja od igrača...pogotovo puyol......ajd markez još može bit ok...ali u serie a nikak....a di bi puyol ušo u prvu kod milana....pa šimić je duplo bolji od njega..više se trudi....a o nesti da ne pričam....nema boljeg braniča na svijetu od neste...niti će ikad biti....a bonera je budući nesta...maldini je u 38-oj godini duplo bolji od puyola u 28-oj......
za svaki gol barce je kriv puyol i ona usrana obrana njihova....tak bi volio da se ponovo susretnemo sa njima negdje u četvrtfinalu ili polufinalu da ih nakantamo sa pippovim majstorijama barem 5-0.....onaj ronaldinjo ne bi mogo niš protiv milanove obrane i gattusa...kad je ono prije dve godine zabio onaj gol a prije tog prešo nestu i gattusa....to mu se dogodilo samo jednom u životu....NIKO AL BAŠ NIKO VIŠE NEMRE PREĆ GATTUSA IL NESTU...NADAM SE DA ĆE I ŠIMIĆ BIT ONAKAV KAKAV JE BIO PROTIV PARME CIJELU SEZONU....seedorf raspali bombetinu sa 50 metara i onaj njihov valdezčić je gotov....ko će obranit šutinu od najboljeg veznjaka.....oliveira i kaka bi mogli izvrtit cijelu njihovu obranu i zabit 10 golova na taj način...da bar finale bude Milan - Barca....i joooj...živim za tu tekmu....da ih nakantamo i pokažemo ko je najbolji na svijetu....!!!!! hvala na golu warpo5 !! i jooj...a kako samo pirlo precizno to može ubacit...niko nemre tak....imamo najjaču šutinu u klubu najprecizniju ...najbrže ljude...najkrumpirastije i najbolje napadače....i najbolju obranu Last edited by Lang; 21-09-2006 at 04:48. |
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Kaka (Milan): Always a joy to watch, an unstoppable force of nature who can change the outcome of a match with one of his moves. Who needs Ronaldinho when you have Kaka?
komentar na gola.com gledao sam sazetke jucerasnje utakmice jako dobar mec s bezbroj sansi ali kaku niko nije mogo zaustavit
|
|
|
#4534 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
imate ljudi na nashem forumu svaki highlights odigrane utakmice samo morate potrazit, odete na MULTIMEDIA i tamo vam ima sve .
|
|
|
|
#4535 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Lang, jesi ti ikada gledao Puyola??? Čovjek igra fantastično na poziciji stopera, a Marquez može igrati i stopera i zadnjeg veznog. Mislim da su šanse za Puyola = 0%, dok su za Marqueza već sasvim realne. Ipak, moj izbor je Barzagli, najbolji talijanski stoper poslje Neste i Cannavara.
|
|
|
|
#4536 | |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Quote:
Neki dan sam citao na t-portalu nesto u vezi najskupljih pojacanja ove sezone, pa sam procito takvih neistina da je to za pop...... Spominjao se seva, essien i zlatan kao da su sve skupa dali jedan gol. Pa sam seva ih je bar 2 zabio ove sezone. |
|
|
|
|
|
|
#4537 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
, a barzgali mlad ubica . al ovi nashi ba nishta nece dobro da kupe. ![]()
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
dajte malo bolje gledajte puyola i skužit ćete da je sranje....gotovo sve tekme su mu ko one ko protiv seville....a nije samo pitanje jel on loš il dobar u barci...kak će se jedan takav španjolac snać u serie a....ak bi doveli puyola onda bi to postala neka mješavina pojedinaca ko i chelsi....u italiji se mogu snać samo talijani, nizozemci, portugalci, francuzi i pogotovo brazilci i slaveni...
|
|
|
|
|
|
#4539 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
al Puyol mi se doslovno gadi! ne po izgledu, jer nisam površna osoba, već igrački!!! on zbilja nema pojma kaj radi na terenu... i ne znam kak je on uopće postao nekim idolom tam u Kataloniji! sramota.... zbilja ih žalim... već sam ja to prije s frendicom komentirala kak je on ima samo taj simbol i status nekog katalonskog junaka, a igre su mu za racku... a za Merqueza bi se već složila da dođe, iako mislim da nam baš pretjerano i ne treba.... (btw. moja mama je rekla da je on za nju PRAVI muškarac .... ja sam se tri dana lomila nakon te izjave )
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ps. probajte otić na talijansku verziju stranice acmilan.com... tamo imate puno više slika, intervjua, highlightsa nego na engleskoj verziji... i to vam stave odmah nakon tekme
|
|
|
|
#4541 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
![]() Ajd evo jedan vic na račun Juvea (ima smisla samo na talijanskom jeziku): Trovata la droga usata dalla Juve: Eroina |
|
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ja se ne slazem sa tebe eve, ja ipak mislim da je puyol trasan branic koi drzi celu barceloninu odrabnu, taj momac cak moze igrati i kako centralni i kako desni odbrambeni tako da ako se nekad MILAN odluci da ga kupi to bi bio strasan dil
Pozdrav sa suncane MAKEDONIJE FORZA MILAN CAMPEONI 2006/07 ![]() |
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() Last edited by David_18; 21-09-2006 at 20:05. |
|
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
***OBAVIJEST*** Odlucio sam posto je svatko dobio po samo jedan BOD od prosle tekme da ne diram redoslijed tabele jer nema nikakvog značaja dakle redoslijed nakon 6.kola ostaje isit..iduca tekma LIVORNO-AC MILAN!!!
|
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
napomena... kad se ovako žustro raspravljate prvo pogledajte ko koliko ima godina...nemojte me pogrešno shvatit ali lang je 93.godište pa malo lakše...
livorno - milan 0:1 |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|