![]() |
|
|
#4621 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Lille : AC Milan
1:1 Kaka' Konačan Predict FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
e a stave 1-1,i da se nema šta diskutovati, mislim!!!! ne vjerujem da smo tolko BED,ovi u zadnje 2 utakmice primili 7 golova a dali 2 milan u zadnje tri utakmice dao 5 golova a nije primio ni jednog! ja vjerujem u sigurnu pobjedu naše momčadi! još ako bude onaj sastav kako je mrki napisao,,,GOTOV JE LILLE. Sretno našim večeras,,,,i pozdrav svima. FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
evo i oficijalnih sastava
Milan 4-3-2-1 Dida - Cafu - Nesta - Kaladze - Jankulovski ------Gattuso - Pirlo - Ambrosini - ---- -------Seedorf - Kaka - -----------Gilardino Lille 4-5-1 (4-4-1-1) -----------Sylva----------------- Chalme - Plestan - Talvaridis - Vitakic Keita - Bodmer - Makoun - Taffoureau ------------Fauveregue------------- ------------Odemwingie------------ svidja mi se ova formacija sa Gila u napadu i dva polu spica pozadi njega jesda ja malo defanzivnija ali Lille igra veoma brz fudbal brze kontre tako mislim da je ovo vrlo dobra formacija, u drugom poluvremenu mozemo ubaciti Pippo mesto Ambrosinija ili Gattusa ako je rezultat nepovoljan
|
|
|
#4624 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Dobra je formacija, iako gattuso-ambrosini nikad ne igraju dobro zajedno. ali s obzirom na jankulovskog i cafua na bekovima ovo je možda i najbolje riješenje. Iako, obratite pozornost na to kako je Seedorf previše spor za polušpicu!!
|
|
|
|
#4625 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
tako je....u redu taktika...a ako zagusti lako uleti pippo ali i oliveira....
ali vjerujem da će gila sredit stvar sam u napadu... |
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Nista 0:0
opet losa predstava Milana nas najbolji igrac dida....... vrlo lose igrali gila seddorf opet carlo majstor stavlja ambra i gattusa zajedno i krenuo s jednim napadacem gilom koji nis nije mogao i tek ga zamjenio u 80 i pippo odma ima dobru sansu al lose sutirao nista vidi se da nismo u formi 1:0protiv ascolija gdje smo spasavali glavu na kraju 0:0 protiv livorna i ovo danas ne daju nam bas neki optimizam carlo otisao protiv lilla uzme bod ja nemogu da vjerujem on jednostavno gusi milan
|
|
|
#4627 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
jedan napadač,,,koji moron onaj Anceloti,,,nismo pobjedili Lille,,,,,šta smo sebi dozvolili,,
ovo je sramota,,,,,,,,, Ancelotija na LOMAČU........................
|
|
|
|
#4628 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma ne znam više kaj da velim...a bila sam tak optimistična... možda je ipak vrijeme da se Milan okrene nečijoj drugoj viziji, a ne Carlovoj!
|
|
|
|
#4629 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Milano Siamo Noi=Milan Smo Mi !!!A ne neki debili,dakle nema predaje!!!
|
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Tko nije pročitao...
Talijanski nogomet prima udarac za udarcem. Skandali se nižu kao na tekućoj vrpci, a u novi je umiješan Inter. Klub koji je ljetos izbjegao 'giljotinu' u aferi oko namještanja rezultata. Nema odmora za skandalima opterećeni talijanski nogomet. Početkom tjedna na vidjelo je izbila nova afera koja je povezana s Interom. Milanski se klub sumnjiči za uhođenje nogometnih sudaca i svojih igrača, objavio je talijanski dnevnik La Gazzetta dello Sport. Afera je buknula nakon što je javni tužitelj otkrio da postoji urota velikih razmjera. Urotnici su organizirali uhođenje istaknutih talijanskih poduzetnika, političara i drugih slavnih osoba iz javnog života, a podatke koje su skupili uhođenjem koristili su za ucjenu tih osoba. Urotnici su uspjeli prodrijeti u strogo čuvane baze podataka, a koristili su se i prisluškivanjem telefonskih razgovora. Među onima koje se sumnjiči za uhođenje je i jedan od najtrofejnijih talijanskih klubova - milanski Inter. Navodi se da je 2002. Inter angažirao privatnog detektiva Emanuelea Ciprianija, koji je dobio zadatak da uhodi nogometnog suca Massima De Santisa i tadašnjeg napadača tog kluba Christiana Vierija. Spomenuti Cipriani se trenutno nalazi u pritvoru, a vlasnik Intera Massimo Moratti odbacio je sve optužbe. "Cipriani je nama pristupio te nam je ponudio uhođenje suca De Santisa. No, nije ništa ostvareno. Čitava je afera potpuno neutemeljena, nema nikakvih dokaza", izjavio je Moratti, no nogometni je sudac suprotnog mišljenja. 44-godišnji De Santis, koji je ovog ljeta okončao sudačku karijeru jer je otkriveno da je bio umiješan u najveći skandal u povijesti talijanskog nogometa, tvrdi da ga je Inter ipak pokušao ucjenjivati. Talijanski nogometni savez najavio je istragu u vezi s ovom najnovijom aferom s prisluškivanjem i uhođenjem. Za sada je teško reći koliko će trajati istraga i hoće li Inter biti novo ime na popisu uglednih talijanskih klubova koje će stići drastična kazna. Naime, Moratti i ekipa ovoga ljeta nisu bili optuženi za namještanje rezultata. Zato su teške kazne tada zaradili talijanski klubovi Juventus, AC Milan, Lazio, Reggina i Fiorentina. Juve je završio u Serie B i oduzet mu je naslov prvaka, dok su se ostali klubovi provukli s blažim kaznama. Net.hr |
|
|
|
|
|
#4631 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Stvarno sam vise bez rijeci za Ancelottija,odmaranje igraca,rotiranje,a nismo ni poceli igrati,igrači koji su u formi odmaraju(Simic,Pipo,Gourcuff)!
Tekma vrlo slicna onoj u subotu protiv Livorna,mi nesto pokušavamo jalovo,a oni na kontre!Dida odličan,obrana nesigurna,Kaka škrt,Pirlo tako tako,Ambro i Gattuso-zar su igrali(ne sjecam se kad su obojica tako loši bili),Seedorf 0,Gilardinu je vrijeme za klupu i dobivanje možda 10-15 min pa neka se gura malo Borielo,možda pokaže više nego ovaj panj kojeg trpimo vec dovoljno duugo ,a on se samo zna ogradit sa visoko uzdignutim laktovima da bi mu se lopta odbila od prsa u aut ili kod protivnika!Po trenutnoj formi meni bi igrali Dida-Šimić,Nesta,Jankulovski,Cafu-Pirlo,Kaka,Gourcuff,Seedorf-Gattuso-Pipo i onda od toga nek formulira dalje prema rezultatu |
|
|
|
|
|
#4632 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
ja ču reč samo 3 riječi : sezona je duga .
a što se tiče lilla , mislim da smo doro prošli , bod je odličan po mom mišljenju , bolje to nego da izgubimo , mislim da carlo igra na staru foru doma pobjeda u gostima remi |
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
da bar inter dobije nekoliko bodova kazne :-) nebi se žalio da dobiju koliko lazio i firiontina :-)
|
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Da se razumijemo,ja uopće nisam nezadovoljan sa bodom u gostima u Ligi prvaka,ali sa ovakvom igrom i formacijom sam jako,jako razočaran!Bod je super da smo mi stiskali i bili agresivniji,a ne da do zadnje minute strepim za taj bod!
![]() |
|
|
|
|
|
#4635 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
slazem se bod nije lose protiv tim kao Lille mada je Carlo trebao bolje izvrsiti svoje izmjene, trebao je Gila ranije izaci i mozda ubaciti Oliveiru umjesto Ambrosinija ili Gattusa ali to je to idemo na Sienu FORZA MILAN
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|