![]() |
|
|
#8746 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
SKY: MILAN-LIVERPOOL THE BEST GAME, KAKA' THE BEST
MILAN - In a survey between its subscribers, Sky found that according to the Italian sports fans, Milan-Liverpool was the best match of last season and that Ricky Kaka is the best player in Europe.
|
|
|
|
#8747 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
znali iko dali pink prenosi italijansku ligu vise ???? ili nam je pusa ove godine sa italijanskom ligom nama u bosni!!!!
|
|
|
|
|
|
#8748 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Posto nisam bio na forumu juce vidim de se lijepo napisalo ovdje svakakvih stvari jbg. Pa da i ja unesem svoje misljenje sto se tice ovih pojacanja. ja mislim da bi klass jan Huntellar ili kako se vec pise ispravno, bio najbolje pojacanje za nas ,kao sto je jedan kolega rekao momak puno lici pipu stilom igre . Inzaghi je vec u godinama, tako da bi on mogao kralja zamijeniti,iako je pipo nezamijenjiv . Na to sve momak je jako mlad ja mislim 21 god., super momak znalazljiv
. Sto se tice odbrane ja mislim Barzagli je momak kojeg bi trebali dovest ,jer je mlad i jako dobar igrac, momak ima iskustvo igranja na svjetskom prvenstvu i to je valjda nesto jbg. Mogao bi tu i milito stici sto se tice odbrane isto je dobar igrac.A sto se tice Reala klub nije vrijed spominjanja jer je jadan kao i chelsea itd . Svi klubovi koji za pojacanja dadnu 150 mil eura i onda ispanu u 1/4 finalu LP to je jadno jbg sto jes jes. Barca je ove godine strasna ali milan ima to iskustvo i taj vezni red koji niko na svijetu nema (pirlo,seedorf,kaka,gattuso,emerson,ambrosini)pa to su sve bogovi nogometa.pozz ![]()
|
|
|
|
#8749 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
bio sam i ja na marakani i imao sam
priliku da vidim sve igrace na delu(osim sheve koji je otisao u chelsi) i zamalo nisam dobio batine od delija |
|
|
|
|
|
#8750 |
|
Registered User
![]() |
pink ne prenosi seriju a...steta
|
|
|
|
|
|
#8751 |
|
Registered User
![]() |
Pa to sto je Huntelaar profil igraca kao Inzagi,to mu je minus a ne plus po meni.Mislim iskreno(nemojte pogresno da me shvatite,i da kazete da ne volim Inzagia,jer to nije istina)Inzagi je igrac koji nema sut,tehniku,dribling....u stvari on jedino sto zna je igra glavom i instikt(naravno dovoljno za jednog golgetera),ali igrac kao sto je Inzagi se radja samo jednom,tako da bi bilo lose ako je Huntelaar takav tip igraca(ja ne znam kakav je, nisam ga puno gledao).Recite zar ne biste vise voleli da vidite u nasem timu igraca kao sto je na primer Babel,Villa,Adriano...pogotovo Adriano koga mozemo dobiti za male pare(za njega se interesuju parma,tottenhem....)
P.S. nemojte sada da me napadate za ovo sto sam napisao o Inzagiu!On je nasa legenda i nemam nista protiv njega samo kazem da ako je Huntelaar takav igrac,bolje da se okrenemo nekoj drugoj opciji!
|
|
|
|
#8752 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() p.s. Ronaldo trenutno ima problema s ozljedom te sigurno propušta otvaranje Serie A u nedjelju, kada njegov Milan gostuje kod Genoe. Povratak na teren očekuje se za tri tjedna… U pičku materinu...ali baš ono u pičku materinu... |
|
|
|
|
|
|
#8753 |
|
Registered User
![]() |
Evo mog predikta za sledecu sezonu:prvo mesto u ligi,polu-finale CL (ispadamo od Man utd ili Chelsea),Ronaldo 19,Gilardino 24,Inzagi 7,Kaka'12 golova.
E ako ovo pogodim,svaka mi cast!!!! I naravno osvojicemo super kup,i bicemo prvaci sveta! ![]()
|
|
|
|
#8754 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ej pocinje sezona od sutra pa ljudi da opet krenemo s predictima za svaku utakmicu milana moze??
Bilo je zabavno pa da nastavimo za one koji ne znaju nek pogledaju dosta dosta naprjed pravila ili ako neko ima zivaca od starosjedilaca nek napise sve ....Ajde izjasnite se do sutra prije 15:00 kad gostujemo u genovi i upsut jebem sve by the list onim s pinka i obn ....
|
|
|
#8755 |
|
Registered User
![]() |
ljudi sanjao sam da je djenova pobedila sa 1:0 ali ozbiljno
ne zajebavam se probudio sam se uplakan |
|
|
|
|
|
#8756 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8757 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Genoa - Milan 0:0
|
|
|
#8758 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#8759 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8760 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Možemo opet s predictima, branim 3. ili 4. mjesto, ne sjećam se točno
![]() Genova-Milan 1:1 Di Vaio, Kaka' KONAČAN PREDICT ----------------------------- Ove godine ne igramo za nagrade nego za čast Ima li dobrovoljaca koji će sve to zbrajati itd??Netko je napisao da Huntelaar ima 21 god, ima 24. Gledao sam ga dosta puta i stvarno jako podsjeća na Pippa, iako je Pippo unikatan igrač. dobar je Hunt ali Milanov mercato je gotov. Jeste čuli da su Ronaldu propisali nekakve lijekove za žljezdu štitnjače koji mu sada spriječavaju debljanje?? Carlo tvrdi da je smršavio ispod 90 kg i da mu fale još 2-3 kile do savršene težine koju je imao u Interu. Van terena je još 3 tjedna, ali bolje i tako da do onda igra pošteno nego da sad igra na silu pa da ga izgubimo do kraja sezone.
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|