![]() |
|
|
#9856 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
The FIFPro have been awarded to the top 11 of the 2006/07 season. Kaka was elected as the best world player. Also Nesta is part of the idea eleven of Fifa for the 2007. – THE CONFERENCE –
MILANELLO – Today, at the sports centre of Milanello, the winners of the eleventh edition of the FIFPro World XI Players Awards have been named. The awards were handed out thanks to the votes gathered by the world’s footballers’ syndicate. Almost 45,000 votes have been gathered from 42 syndicates. Amongst the 55 nominates for the ideal formation of 2006/07 there were nine Rossoneri: Maldini, Nesta, Gattuso, Pirlo, Inzaghi, Dida, Kaka, Seedorf and Ronaldo. The international Federation of the professional footballers has named as best player of 2007 Kaka, who follows the holder of the past two years, Ronaldinho. These are the top 11 elected for the 2006/07 season, amongst which two Rossoneri players: Buffon; Terry, Cannavaro, Nesta, Puyol; Cristiano Ronaldo, Kakŕ, Gerrard; Messi, Drogba, Ronaldinho. Hereunder is the press conference of the two Rossoneri players following the award: Kakŕ: "I won a lot with the Milan shirt and these individual awards are very beautiful recognitions. Each one of them as a special significance for me. In the first year I won the Scudetto, was elected best player in the Italian league and then the Champions League arrived in Athens and they named me best player of the competition: each moment was really special. Even Dida could have been part of the top 11? “He’s a great goalkeeper, we see him every day. He trains well and could have won. However it was awarded to Buffon, who is a great player. He won the World Cup and is doing really well with Juventus. “Surely at Glasgow Dida did not do well; it was a difficult moment for him. He had just suffered a goal, then there was the slap from that fan. Nelson made his choice and we are close to him even though what he did was wrong. The entire team is close to him. In the past he gave a lot of satisfactions and it’s fair that we help him. “The World Club Cup is an important target. However, I think what I can do, when I go on the pitch I do it only to do well. Then the individual awards are assigned by journalists and football. I still do my job, as I think the World Club Cup is an important thing and I will do everything I can to try and win this final. “It’s a great satisfaction to receive this award from my team mates, those who are with me on the pitch, know my difficulties and see me every day. I would like to receive the Golden Ball because it is an award given by the journalists.” Nesta: “From the world cup till today, I went through a difficult period. I broke my shoulder and mentally it was not easy. The club was close to me and allowed me to go to Miami for three months were I could cure myself and even from the mental point of view I managed to return as new. I think that for a footballer the mind matters 90% for the performances. On my return another chapter of my life started.” Your individual value is enhanced by the club on the international level? “Obviously if you win the Champions League there are more possibilities of being seen, but also to win the Golden Ball you must be a protagonist of a winning team, otherwise you cannot win it. “I’m really pleased to receive this award by my colleagues, because the respect of my team mates is really important.” After the final in Berlin, in which you did not take part, did you wish to become a protagonist at Tokyo? “It’s a trophy which I’m missing, with Milan and the national team I won a lot. It’s anyway one of the objective of the many players who want to play in that final.” Banner ČESTITAM OBOJICI ![]() |
|
|
|
|
|
#9857 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Šta ti bi Klanfa sta si se te nabrijo...Gledao sam snimku i slusao tog sukomentatora idiota majke mi sa kojeg je on sela sisao..uzas jebeni....hehehe
|
|
|
|
|
|
#9858 |
|
Registered User
![]() |
nisam pisao
samo sam prebacio sa acmilan.it ![]() |
|
|
|
|
|
#9859 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nazio - AC Milan 0-2
ACM: Gila, Kaka konačan predikt
|
|
|
#9860 |
|
Registered User
![]() |
Mirza misliš li LAZIO
|
|
|
|
|
|
#9861 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Lazio - Milan 1:0
Pandev Konachan Predict ! Mijenjao sam neshto!
|
|
|
#9862 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi negira opsesiju Ronaldinhom
Predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi odbacio je za španjolski sportski dnevnik Marcu medijske špekulacije o kupovini Barcelonine zvijezde Ronaldinha. Također je zanijekao da sanja o fenomenalnom Brazilcu s kojim se AC Milan konstantno povezuje. "Ja ne sanjam o njemu, uvijek sam s obje noge na zemlji," rekao je Berlsuconi Marci. U svakom slučaju, dobro se zna da je Berlusconi veliki Ronaldinhov fan. Vjerojatno je shvatio da je o ovakvim snovima bolje šutjeti i raditi u tišini. "Predsjednik Laporta zna kakav je dogovor. Ako jednog dana Barcelona odluči prodati Ronaldinha, Milan će biti prvi u redu i imati prioritet," rekao je Berlusconi. "No, nema smisla pričati hipotetski. Sve što možemo činiti je da čekamo da ga Barcelona ponudi tržištu," zaključuje lukavi Berlusconi.
|
|
|
#9863 |
|
Registered User
![]() |
Milan se neće žaliti zbog 'napada' na Didu
Iz Milana su potvrdili kako se neže službeno žaliti nakon incidenta u kojem je jedan od navijača Celtica utrčao na teren poslije pobjedničkog gola u posljednjim trenucima sinoćnje utakmice u Glasgowu. Nakon što je Scott McDonald zabio pobjednički gol, jedan navijač domaće momčadi je utrčao na teren i rukom dodirnuo Didu po ramenu. Vratar Milana je najprije potrčao za 'napadačem', a onda je odlučio pasti i ostati ležati na terenu, da bi nekoliko minuta kasnije bio iznesen na nosilima sa ledom na licu. Očekuje se da UEFA pokrene službenu istragu oko ovog događaja, no dopredsjednik Milana Adriano Galliani je rekao kako se Milan neće žaliti, budući da incident nije imao utjecaja na krajnji rezultat. "Upravo sam razgovarao sa predsjednikom Silviom Berlusconijem. Mi smo europski prvaci, uskoro ćemo predstavljati ovaj kontinent na svjetskom klupskom prvenstvu i odlučili smo da se nećemo žaliti. Nećemo se žaliti, iako nije dobra stvar da navijač može ući na teren. Dida? Navijač koji je utrčao na teren ga je sigurno udario u lice, ne znam ništa osim toga." rekao je Galliani, iako televizijske snimke jasno pokazuju da dodira sa licem nije bilo. Glasnogovornik Celtica je izjavio kako će taj klub provesti vlastitu istragu, dok je lokalna policija također najavila pregled snimaka i istragu događaja.
|
|
|
#9864 |
|
Registered User
![]() |
Nesta: Neću se vratiti u Lazio
Nakon izjave predsjednika Lazia Claudia Lolita da bi se Alessandro Nesta mogao vratiti u Lazio na završetku svoje karijere, nekadašnji kapetan 'nebesko plavih' odlučio je odmah opovrgnuti takve tvrdnje prije gostovanja Milana na Olimpicu u okviru 7. kola Serie A. "Uvijek sam sretan kada se vratim u Rim i na Olimpico, to me podsjeti na stara vremena. Ovaj Lazio se dosta razlikuje od onoga u kojem sam ja nekada igrao, oni imaju dobru ekipu i dobrog trenera koji zna postaviti najbolju taktiku. Lazio ima jak kolektiv, a kada sam ja igrao imao je neke sjajne pojedince. Sada sam u Milanu i ostajem ovdje do kraja mog ugovora, a onda se vraćam u Rim gdje ću nastaviti svoj život." rekao je Nesta. Nesta je u dosadašnjoj karijeri osvojio dva Scudetta, dvije Lige prvaka, jedan Kup Pobjednika Kupova, tri Kupa Italije. Za reprezentaciju je debitirao 1996. godine i deset godina kasnije odlučio je okončati reprezentativnu karijeru osvajanjem titule prvaka svijeta sa reprezentacijom Italije.
|
|
|
#9865 |
|
Registered User
![]() |
Kaka najbolji u izboru kolega nogometaša
Udruženje profesionalnih nogometaša FIFPro proglasilo je danas veznog nogometaša Milana i brazilske nogometne reprezentacije, Kaku, najboljim igračem ove godine. U glasovanju je sudjelovalo više od 45 000 profesionalnih nogometaša, članova udruge, širom svijeta, a na "tronu" je naslijedio svog sunarodnjaka Ronaldinha, koji je ovu titulu nosio dvije prethodne godine. Kaka je bio ključni član momčadi Milana koja je u svibnju osvojila naslov europskog prvaka i ta mu je činjenica ponajviše pomogla u osvajanju ove nagrade, s obzirom da je bio i najbolji strijelac tog natjecanja
|
|
|
#9866 |
|
Registered User
![]() |
Milan želi reaktivirati Peruzzija?
Prema pisanju talijanskih medija, čelnici Milana pripremaju ponudu kojom bi bivšeg vratara Lazia Angela Peruzzija natjerali da prekine nogometnu mirovinu i stane na gol europskih prvaka umjesto Nelsona Dide, koji iza sebe ima nekoliko jako loših predstava. U Milanu su nezadovoljni situacijom oko Brazilca, te kao prvu opciju za njegovu zamjenu vide 37-godišnjeg Peruzzija, koji se oprostio od nogometa na kraju prošle sezone. S obzirom da njegov nasljednik na golu Lazia Marco Ballota sjajno brani u 44. godini života, ne bi trebalo biti prepreka ni za Peruzzijev povratak ukoliko se na to odluči. Druga opcija za Milan bi moglo biti vraćanje Cristiana Abbiatija sa posudbe u madridskom Atleticu. To bi moglo biti povoljno rješenje za obje strane, s obzirom da Abbiati nije prvi izbor u madridskom klubu.
|
|
|
#9867 |
|
Registered User
![]() |
Ancelotti: Del Piero bi mogao doći u Milan
Trener Milana Carlo Ancelotti zaledio je navijače Juventusa izjavivši da bi njihov legendarni kapetan mogao preći u ekipu Milana. Del Piero nikako da se dogovori sa upravom Juventusa oko produženja ugovora, koji mu ističe na kraju ove sezone i Milan je navodno spreman pokušati Alexa dovesti na San Siro. "Nema razloga da Del Piero ne potpiše za Milan nakon što mu istekne trenutni ugovor." - izjavio je Ancelotti. Milan ima problema sa napadačima, Ronaldo je povrijeđen, Pato ne može još uvijek nastupati za Milan zbog važećih zakona u Italiji, Gilardino je u očajnoj formi, a nije tajna da bi Ancelotti volio ponovo trenirati Del Piera, Juventusov direktor Alessio Secco nije siguran da će do dogovora uopće i doći, a i sam se Alex nije izjasnio povodom ovakve situacije. Njegov brat Stefano, koji mu je ujedno i menađer smatra da će Del Piero završiti karijeru u klubu gdje je sve i počelo.
|
|
|
#9868 |
|
Registered User
![]() |
Kaka: Želim igrati u Španjolskoj!
Kaka, igrač aktualnog europskog prvaka Milana, izjavio je jučer kako je vrlo moguće da u skoroj budućnosti postane igrač Real Madrida ili Barcelone. Za Milan je ova sezona svakakva, samo ne dobra. Rossoneri zaostaju 7 bodova u Serie A u odnosu na gradskog rivala Intera. Posebno teško pao im je poraz od Celtica u Ligi prvaka, a sada su još suočeni i sa mogućnošću odlaska Brazilca. Vijest prenosi El Pais, španjolske dnevne novine, koje su napravile intervju sa Kakom'. Na pitanje za koje španjolske klubove bi volio igrati, Kaka' je odgovorio: "Igram za sjajan klub – Milan, ali jednog dana volio bih zaigrati i za velike klubove u Španjolskoj kao što su Real Madrid i Barcelona. U svijetu nogometa događaju se veliki transferi. Smatram da bi jedan od takvih bio sigurno i moj transfer u redove kraljevskog kluba ili Blaugrane. Sve u svemu za mene veliko zadovoljstvo predstavlja činjenica da se najveći klubovi zanimaju za moje usluge." Ove riječi zasigurno dolaze u najgorem mogućem trenutku za Milan koji je suočen sa lošim rezultatima ove sezone, a uskoro bi mogao ostati i bez svog najboljeg igrača.
|
|
|
#9869 |
|
Registered User
![]() |
Eto neshto novina,nisam stizao ovih dana da pishem puno pa odjednom izbacih 100 postova
Izvinjavam se zbog toga,ali eto mozhda neko nije prochitao...
|
|
|
#9870 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
Lazio-milan 0-0 Konacan Predikt
|
|
|