![]() |
|
|
#11791 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Vjerojatna postava po Gazzetti:
Kalac Oddo Nesta Kaladze Jankulovski Brocchi Pirlo Ambrosini Seedorf Inzaghi Ronaldo Klupa: Dida Bonera Cafu Emerson Serginho Gourcuff Paloschi |
|
|
|
|
|
#11792 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Opet Gorki na klupi, ebi ga ako mu sad Carlo neda da igra protiv Siene pa kad ce ona zaigrati....
|
|
|
#11793 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11794 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mislim da je svima jasno kako se Emerson vraća polako u formu i kako Pirlo odlično igra malo ispred Emersona kao protiv Reggine i Fiorentine kada je Emerson ušao.
Ovo s tim Brocchiem mi nije jasno nikako! Dobro, ako već ne želi ostaviti sredinu previše otvorenu, pa će držati Yoana na klupi, onda bar neka stavi ovo: .-------------emerson-------- -------ambrosini-----pirlo------ -------------seedorf------- Emerson ne samo da dobro drži sredinu nego daje i dobre lopte prema naprijed, ima solidnu kontrolu a i dobro izmlati protivnike Svidjelo mi se kako je odigrao zadnje 2 tekme.. I nemojte zaboraviti da je na toj poziciji Emerson godinama bio možda i najbolji defanzivni zadnji vezni na svijetu! Seedorf se dosta odmorio, igrao je 70 min u 2 tjedna, sada ako ne bude trčao onda jebiga... A za Kakau se ne brinite, on će biti fit za Arsenal!
|
|
|
|
#11795 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
svi su dobri lol.... Gorki ako ovo svoje neigranje savlada u glavi i ostane smiren ima da bude najbolji vezni igrac samo naravno ako ostane sljedece sezone ...Mislim vise je igrao prosle sezone ccc Carlo CarloEh sad danas Fiorentina bez Mutua kiksa u Bergamu,a mi s dvije pobjede u ned i sri idemo na toliko zeljenu 4 poziciju,a onda napadamo Juve nema Gigigija tako da su veoma ranjivi,kladim se na Udinese sutra... ![]()
|
|
|
|
#11796 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Opet Kalac na golu strašno
![]()
|
|
|
|
#11797 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
pa ja mislim da je sad kalac prvi golman i'l se varam ![]()
|
|
|
|
|
#11798 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Sto se tice Broccia,i on je odlicno odradio svoj posao u nedelju tako da je zasluzio mjesto..Yoan je veoma los bio u par zadnjih tekmi(i kada je dobio priliku)tako da mora jos malo vremena provesti na klupi pa da bio dobio pravu sansu!!!! Eto toliko.. Forza Mila!!!!! Ciaoooo,,,
|
|
|
|
#11799 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Galiani je izjavio za italanski novine kako bi Dida i dogodina bi bil no 1 golmana strasno. moze li nekoj da mi kaze sto se desava so Aubamejang , a za Ragi od Empoli dali e nas uste ili e potpisao za empoli momak e dobar.Za sutra neznam dali ke bide dobar izbor u napad staviti Ronaldi i Inzaghi ako se ne varam oni ni su igrali dosad zaedni bice interesno. ja bi da cuvamo Ronaldo da dobro zakrepne za protiv Arsenala. FORZA MILAN
|
|
|
|
|
|
#11800 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11801 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11802 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ponavljanje je majka znanja hehe
|
|
|
#11803 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11804 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Hvala
|
|
|
|
#11805 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja i ti izgleda kao da smo gledati razlicite utakmice Milana u ovih par zadnjih kola. Pa Brocchi je isto kokos bez glave po terenu, on nista ama bas nista nije uradio u ovim zadnjim utakmicama. A sto se tice Gourcuffa on mozda nije uradio nista posebno, al barem unese malo vise zivosti na terenu. Realno gledali smo razlicite utakmice Milana...
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|