![]() |
|
|
#13276 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
čisto sumnjam momci...
|
|
|
|
#13277 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma i nije bitno. Ja od kad navijam za Milan stvarno nisam obraćo pažnju gdje,u kojem natjecanju Milan igra sve dok Milan igra...
Meni je stvarno nebitno jel LP il KUP UEFA... |
|
|
|
|
|
#13278 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Solo Milan Per Sempre...
|
|
|
#13279 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Mostarac eto zavrsi se i kup cestitam na osvojenom kupu....Jebg Sloboda nema srece pa nema, 6 finale i jos nema kupa u TZ...
Al Fukare su ispostovale gostovanje daleko bolje nego Ultrasi djaba je
|
|
|
#13280 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Fala na čestitkama... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13281 |
|
Registered User
![]() |
Sve ja to razumijem ali 500 ljudi u Mostaru radni dan plus ko nije imao licnu nije mogao ici na gostovanje i ispred stadiona ostalo je jos 300 momaka uglavnom mladjih ekipa.Jos nako sramno suzavcem da ih istjeraju sa stadiona prije penala stvarno sramota,nije djaba rijamu dalabu
|
|
|
#13282 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13283 |
|
Registered User
![]() |
Ono je žalost BH fudbala (bez uvrede Milanista_mosta, i da je željo igrao... isto bi govorio), onaj nivo fudbala je ja mislim najgori u svijetu....neam niš protiv ekipa što su igrale,a tu su jer su među najboljima svakako,a kakva je bila sinošnja utakmica...možete misliti kakva bi bila da su neki slabiji timovi igrali...... smiješno....al dobro,Sloboda je hrabro ušla u utakmicu, al je jači tim Zrinjskog ipak slavio i čestitam navijačima Zrinjskog na trofeju, a navijačima Slobode na fer navijanju
......i maji - budi realan-nea ono sinoć veze sa srećom, ljudi su vas prebili ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#13284 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pogledaj moje ranije postove ja sam reko Zrinski je super dobra ekipa da je prvenstvo regularno vjerovatno bi bili prvaci. Ali penali su care moj nista drugo nego sreca pucalo se iz blata,Zrinski ima starije iskusne igrace kod nas samo Buco dao koji ima 36 ostalo nista... I sve ukupno uredu je sto je Zrinski prvak ako nista bar ce igrati u evropi na svom terenu ne kao mi moramo u Ze,ali opet kazem penali su cista lutrija.... Da se vratimo Milan Gazetta objavila da je Adebayor dogovorio prelazak u Milan sad ostaje samo da se dog dva kluba... Miguel Velso kapiten Sportinga izjavio da postoje pregovori izmedju Milana i njegove ekipe isto to potvrdio njegov agent inace moze igrati ljevog beka i zadnjeg veznog ima nepune 22 god i smatraju ga buducom velikom zvjezdom u Portugalu
|
|
|
|
#13285 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#13286 |
|
Registered User
![]() |
Reče Galliani :
“There is a rule that states that you can’t make a private agreement with a player who is under contract with another club,” Galliani scoffed. “I don’t know whether a new striker will arrive from England – we will see.” p.s. Ovim putem samo želim izrazit poštovanje prema Senahidu i prema Majom zbog u prvom redu...ljudskih postova o ovoj temi koja se ni malo nije ticala Milana. |
|
|
|
|
|
#13287 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kao da se Galliani drzi pravila!!mutno mi je tu nesto,jos mislim da cemo dovest Ronaldinha i Shevu!
|
|
|
|
|
|
#13288 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
hvala ![]() ![]() a ovo za Galianija, jel to ovo oko Adebayora, il se odnosi na nekog drugog, jel vidite kako smo mi pošten klub, sa naravno- poštenom upravom ![]() i on je ja mislim najavio jednog "napadača svjetske klase", a po ovome, to nije niko iz Engleske, za koga su se mediji najviše vezali (Drogba,Sheva,Adebayor..)..... neam pojma više šta da mislim, za nadati je se , da će dovesti još nakog ![]() et, pozdrav FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#13289 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
HM....Milan Handed Another Champions League Lifeline
Milan have been handed another Champions League lifeline as Romanian side Steaua Bucharest are on the verge of being excluded from the competition and this would open the door for the Rossoneri. * »Comments * Print This Story * Send To A Friend * Contact Us Milan Handed Another Champions League Lifeline galleria zoom * * * The Romanian side risk being thrown out of the Champions League for allegedly fixing a game in their own domestic league. Steaua have already been penalised by the Bulagarian authorities and their president George Becali has been accused of match fixing. He is alledged to have paid another Romanian side $2.6m in order to help his side to win the league. If this is the case then, just like Porto, they would be instantly kicked out under UEFA’s strict guidelines. Their place would then be offered to Dinamo Bucarest. However, Dinamo have recently made their intentions clear and they do not want to play in the Champions League. In this case, Milan would be given the place as UEFA’s highest ranked team. UEFA would have no choice but to award the place to the Rossoneri if Dinamo snub their chance and this will no doubt leave a smile on Il Diavolo's face.
|
|
|
#13290 |
|
Registered User
![]() |
opaaaaaaaaa
možda i bude neš !!, al sve je na MOŽDA!!!!
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|