AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2008, 14:22   #14701

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Filipus View Post
Nasri je bio povrijedjen, zato nije igrao
nisam znao, pogriješio sam onda. Ali u svakom lsučaju dečko slobodno može igrati za Milan.

Genova će pema Gazzetta protiv nas igrati sa 3 špice: Gasbarroni, Milito, Palladino. Eto ako oni mogu na MILAN sa 3 špice, možemo i mi sa Ka-Pa-Ro i bez 3 zadnja vezna. Valjda.

Laku noć, odoh u grad malo.
Old 11-09-2008, 18:04   #14702

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
Napravite peticiju za smjenu Carla
Nemoj ti peticije ovo ono !
Spremas li obloge ???
"Dobicete batine , dobicete batine ! "
P.S. imam ja kremenadli junećih,pa ako hoš' za pod oko ....

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 18:14   #14703

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
E sad se postavlja logično pitanje zašto Berlu drži Carla? Zašto ga drži kad vidi da on ne može upravljat ovom karavanom? Kažu Carlo je lutka kojim Berlu upravlja a kao Berlu to voli... Capello je vodio Milan mislim 4 godine a sumnjam da je Capello bio lutka kojom se moglo upravljat. U čemu je fazon onda? Sumnjam da su ljudi iz uprave kluba tipa Milan budale koje ne vide problem koji očigledno svako ko išta zna vidi.
Gdje je problem?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 03:52   #14704

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja mislim da i uprava vidi problem jer poslje petarde od Chelsia Galiani je odmah sazvao krizni sastanak sa Ancelottim, i onda nakon manje od mjesec dana poraz od Bolonje i PONOVO krizni sastanak sa trenerom sto znaci da opasno nesto nestima pogotovo sto smo doveli 10 igraca... Milan mora proigrat jer zaista ce trener dobiti nogu u to nesumnjam ali ono sto me brine je to sto ce dovesti Rajkarda koji je jos gori od ovog naseg jer Rajkard je trenutno slobodan nazalost...
Old 12-09-2008, 04:04   #14705

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Don hovers as Carletto struggles Friday 12 September, 2008

--------------------------------------------------------------------------------

Carlo Ancelotti's position on the Milan bench looks increasingly unsafe as rumours circulate that Roberto Donadoni is ready to step in.

The Rossoneri made a miserable start to the season with a shock defeat at home to Bologna on the opening day.

To make matters worse, the new-look Milan also lost to Lugano in a friendly and turned in a performance that left Carletto fuming.

After a crisis meeting between Ancelotti and Vice-President Adriano Galliani, La Gazzetta dello Sport believes there is an air of tension and uncertainty.

In the event of defeat against Genoa this weekend, Ancelotti could be relieved of his duties.

Former Italy boss Donadoni pulled out of the running for the West Ham job and there are rumours that the ex-Milan midfielder did so in order to chase his dream job at San Siro.

However, ex-Barcelona tactician Frank Rijkaard, who wore the Rossoneri shirt between 1998 and 1993, is believed to be Milan's first choice.
Old 12-09-2008, 04:08   #14706

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Juce su opet imali krizni sastanak i sada je jasno, ne dobije li Carlo Ganovu leti (dobar znak) i u zamenu odma uletuje Donadonni, za koga mislim da je savrsen za Milanovu klupu, ali kolko sam jos drugo razumeo, je to da Berlu sanja da na klupi Milana vidi Rajkarda (ne bih zeleo). Ipak mislim da bi se Donadonni bolje snasao nego Franka, a i mislim da Don Donny zna sta treba ovim igracima i zna kako se treba ove godine osvoiti sve.

Joj, ako slucajno sledecu nedelju sutnu Carla i dovedu nam novog trenera, odma palim auto, idem za BIH kod Senahida da mu vratim kladbu koju mu duzim i uz toga proslavio Carlov odlazak.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 04:36   #14707

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Mislim da ce vas vecina sad navijat za genovu da Ancelottia otpuste!!jbg izgleda da mu je hora kako kazu ovdje u Bosni!!Al ovo Donadoni i Raajkard kao opcije pa to je strasno ja vam kazem..nepostujem te trenere niti malo neznam sto!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 04:52   #14708

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
U Italiji predloženo da se unutar stadiona sagrade zatvorske ćelije

Sagradimo zatvorske ćelije na nogometnim stadionima u koje će se zatvoriti one koji počine kazneno djelo, predložio je predsjednik talijanske Nogometne lige (Lega Calcio), Antonio Matarrese.
navijački neredi u Rimu

Mataresse je to predložio na margini predstavljanja kampanje protiv nasilja na stadionima, koju je predstavio ministar unutarnjih poslova Roberto Maroni poslije nereda koji su izbili već u prvom kolu ovogodišnjeg prvenstva. Matarrese je svoj provokantni prijedlog obrazložio potrebom da se snažno odgovori na nerede koje organiziraju nasilnici, a među kojima su često i kriminalci.

- Potrebno je primijeniti zakone, a ako treba i postaviti zatvorske čelije na stadionima. Na taj način se odmah mogu zatvoriti oni koji počine kazneno djelo i zatim ih prebaciti u zatvore. Ili ćemo biti jaki ili ćemo se predati, a mi se ne želimo predati, objasnio je Matarrese svoj prijedlog.

Ministar unutarnjih poslova Maroni već je predložio zakon kojim bi se nasilni navijači kažnjavali kao kriminalci, a sada je predložio i kampanju protiv nasilnih navijača pod geslom "Nasilni navijači, kukavice posljednjeg stadija". Snimljeni spot 'vrtjet' će se na talijanskim televizijama, a u drugom kolu prvenstva, u subotu i nedjelju, svi nogometaši prve i druge lige istrčati će na stadione u majicama na kojima će pisati "Stop nasilju".

Inače, Matarreseov prijedlog o čelijama na stadionima se nije svidio UEFA-i čiji je glasnogovornik William Gaillard kazao kako je bolje "spriječiti dolazak nasilnika na stadione nego stavljati ih u kaveze". Gaillard je za europsko koordiniranje u zaustavljanju nasilnih navijača kako oni ne bi prelazili granice.

U Italiji ima oko 60.000 nasilnih navijača, huligana, okupljenih u više od 700 ultras navijačkih grupa. Većina je politički orijentisana krajnje desničarski. Od 1962. do danas ubijeno je 21 navijača ultrasa, a u februaru 2007. u sukobu između nasilnih navijača i policije u Cataniji ubijen je policajac Filippo Raciti (38), nakon čega je zaustavljeno prvenstvo i uvedene su stroge mjere, koje su sada pooštrene stavljanjem nasilnika na istu razinu s kriminalcima.

---------------------------------------

Senahide baci ti nama kremenadle na roštilj
Old 12-09-2008, 05:07   #14709

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Samo čekam Pata...samopouzdanje mu je već palo, to je prva faza demolacije igrača. Druga faza je klupa ( ta faza traje oko 2 godine ). Treća faza je posudba i četvrta prodaja negdje van za 10-ak mln eura.
Zaboravio si za 4tu fazu, ak igrač dođe u ruke pravog trenera, nastupa tzv. "faza buđenja" gdje igrač pokazuje o kakav talent u stvari posjeduje i da je u prethodnom klubu bio u potpunosti pogrešno 'korišten'
Old 12-09-2008, 05:12   #14710

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Jeste vidjeli da su NApolitanima zabranili gostovanja do kraja sezone, a Curva im je zatvorena do 29.10. ! Ma to se Berlusconi tamo nekome osvećuje sa juga... nisu to baš tako drastično trebali napraviti po meni.

Donadoni ili Rijkaard? Ili npr još neki gori trener - a joj da, NEMA gorih trenera!!!
Isuse mene će sahraniti ovi iz uprave. Analizirajmo malo:

Donadoni: Ima jako malo iskustva, vodio je Livorno i bio dobar. Preuzeo reprezentaciju i pokazao se nesposobnim, tamo ništa nije štimalo.

Rijkaard: uspio unazaditi 10 igrača ( dinho, Henry, Deco, Yaya Toure, Zambrotta, Milito, Abidal itd... ). Svi ti igrači su pali ispod svoje razine pod Rijkaardom. Osim prvih sezona Dinha i Deca. Ali mislim da nema šance sa sada nakon Ronaldinha Milan dovede Rijkaarda.

A što se tiče Genove, Milan će ih ugaziti. Zabit ćemo 3 komada, od kojih će vjerojatno 2 zabit ili sam najmjestiti Kaka' i to je to. Bez obzira na rezultat Carlu treba dati nogu, posao Baresiu ili Sacchiu i onda nagodinu platit Wengeru i to je to. Moj plan
Old 12-09-2008, 05:15   #14711

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
bologna-milan 0:2
ronaldinjo,kaka
konacacn predict..
Old 12-09-2008, 05:16   #14712

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
I ja sam sa Sacchia,Baresia iako neki portali navode sadasnjeg carlovog pomocnog trenera maura Tassotia ali NE Donadonia i Raajkarda pa to je duplo gore nema analize,cinjenica je..
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 06:12   #14713

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
E sad se postavlja logično pitanje zašto Berlu drži Carla? Zašto ga drži kad vidi da on ne može upravljat ovom karavanom? Kažu Carlo je lutka kojim Berlu upravlja a kao Berlu to voli... Capello je vodio Milan mislim 4 godine a sumnjam da je Capello bio lutka kojom se moglo upravljat. U čemu je fazon onda? Sumnjam da su ljudi iz uprave kluba tipa Milan budale koje ne vide problem koji očigledno svako ko išta zna vidi.
Gdje je problem?
Evo dopusti da ti objasnim. Kada je Cappello vodio Milan, Berlusconi se drugačije ponašao prema AC Milanu. Više je bio uključan u financijski rad kluba, i Cappello je dobi ono što je htio. Ima je igrače koje je naručio, imao je rezultate.. drugi puta kada se Cappello vratio stvari nisu funkcionirale.

Galliani i Berlusconi naravno vide da se ovo sve rapada ali sada je malo kasno jer sezona je počela a Carlo nije uspio povezati ovo što su mu kupili ( a pola toga uopće čovjek nije htio, ali je papak i šuti i prima plaću ). I sada šta? njima treba trener koji će dopuštati da mu dovode koga hoće i da mu vraćaju stare i besplatne igrače jer Berlusconi ne želi više davati puno love za prave igrače. Nemojte se zavaravati, kada se sve zbroji i oduzme, Milan je na ovaj mercato potrošio oko 15mln! Da, 15mln, ne više. Abbiatti -0, Flamini - 0, Senderos-0, Zambro-9, Dinho-22, Boriello-9,$heva-?... Gila otišao za 15mln, Oliveira za 10mln... itd. To je to otprilike... Prodani su i Šimić, Oddo je na posudbi za 3mln, Brocchi prodan, Abate pola prodam , Paloschi pola prodan...

I sad ti treba papak da to sve trpi i dalje to sve vodi, i oni ga eto drže. Ali stvari polako tonu i sad je frka. Jer nisu igrači budale. Pa pogledajte šta pričaju Baresi, boban, Maldini, Flamini o taktici sa Bolognom... Šta radi gourcuff, šta se događa s Patom, šta su od Gile napravili Dosta je dosta. Mislim da sam bio objektivan ovdje. Carlo je imao svjetski tim, najbolji na svijetu! I s njim je sve osvojio! Sada ga enma i to je to.
Old 12-09-2008, 07:17   #14714

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Al ako si u pravu, pa onda Milanu nema spasa ako vrh više nije zainteresiran ili želi lutku kojom će upravljati
Jednostavno...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2008, 08:12   #14715

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Jeste vidjeli da su NApolitanima zabranili gostovanja do kraja sezone, a Curva im je zatvorena do 29.10. ! Ma to se Berlusconi tamo nekome osvećuje sa juga... nisu to baš tako drastično trebali napraviti po meni.

Donadoni ili Rijkaard? Ili npr još neki gori trener - a joj da, NEMA gorih trenera!!!
Isuse mene će sahraniti ovi iz uprave. Analizirajmo malo:

Donadoni: Ima jako malo iskustva, vodio je Livorno i bio dobar. Preuzeo reprezentaciju i pokazao se nesposobnim, tamo ništa nije štimalo.

Rijkaard: uspio unazaditi 10 igrača ( dinho, Henry, Deco, Yaya Toure, Zambrotta, Milito, Abidal itd... ). Svi ti igrači su pali ispod svoje razine pod Rijkaardom. Osim prvih sezona Dinha i Deca. Ali mislim da nema šance sa sada nakon Ronaldinha Milan dovede Rijkaarda.

A što se tiče Genove, Milan će ih ugaziti. Zabit ćemo 3 komada, od kojih će vjerojatno 2 zabit ili sam najmjestiti Kaka' i to je to. Bez obzira na rezultat Carlu treba dati nogu, posao Baresiu ili Sacchiu i onda nagodinu platit Wengeru i to je to. Moj plan
Sto se tice Rajkarda slazem se u potpunosti,on je nula trener..Ali za Donadonija nebi rekao...Ispao je na euru od Spanije na penale,Spanije koja je sve utkmice osim te glat dobila,bez imalo muke...Nije Donadoni kriv sto je Tony izgorio u Bayernu,pa se vuko po terenu na Euru..Takodje nije kriv sto je ostao bez glavnih igraca(Totti,Nesta,Canavaro) a ni sto su mu nametnuli Del Piera pa ga je morao povesti...
Pogledajte dvije utakmice koje je Italija ugrala u ovih 7 dana pod vodstvom Lipia...UZAS...Kipar ih je razvalio,ma malo je rec razvalio,a protiv Gruzije su se takodje patili,i visio go u zraku do 91 kada je de Rosi dao drugi go za Italiu...Kriza je u Repki a ne u treneru...Tako da mislim da Donadoni nebi bio los izbor...Iako sam prije za Sacia.....

Tags
balkan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules