![]() |
|
|
#676 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Инзаги сигурно нема да биде у прв состав затоа што се повреди со Лугано, а и тоа дека типот е заљубен у Амбро така да ти фали и тој дечко, и за крај Кака 100% ќе биде стартер затоа што на Карло му гори опд нозете. Заебе ли со Џенова лета, некад и посакувам да го лапнеме од нив само за да не го гледам повеќе, ама Милан ми е у срцето па ќе се надевам дека има да им ја наполниме мрежата.
Ама ако има господ, нека го сменат Карло додека не е касно.
|
|
|
|
#677 |
|
Registered User
![]() |
Изборот е сведен на двајца, Донадони или Рајкард, што значи дечкото ќе го шутнат, а и мислам време беше, фала богу, неможам да го дочекам тој ден.
Моментално, навивам на нашата клупа да седне Донадони, пошто Рајкард не го поштувам многу како тренер, ама сигурен сум во тоа дека кој и да го замени Карло ќе има успех сезонава затоа што имаме страшна екипа. Частам скара ако го сменат Карло.
|
|
|
|
#678 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Хаха зар верувате во тоа ???? хахаха какво идење на анчелоти од милан бе еееј кој ќе дојде Донадони -НЕ ФАЛА Рајкард-После караниците со Роналдињо во Барса да дојде и пак да има немоири во МИЛАН ??
|
|
|
|
#679 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Абе остај го ти Пеце , Анчелоти е најбољи туку играчите не му трчаат тоа е работата.
Сите што ги имаме мислат ѕвезди се сеа и никој не трча тоа е проблемот а не е до Карло.Пеце помисли ова што го пишав па после кажи дали е крив Карло.
|
|
|
|
#680 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
zatoa u roma koa ke vikne totti da vidis kako trcaat a ne vaka !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Па ќе го уништи Пато како играч, нели гледате дека му го прави истото што и на Горкуф, а сите знаеме што прави сега Горки у Бордо, и дека доби настап за Франција, и кој ја гледал утакмицата се му е јасно од каков дечко ние се откажавме за оваа сезона. Карло у аут, и не е проблемот Донадони или Рајкард, кого било да донесат има да биде подобар од Карло во моментот, а знаете зошто, затоа што ќе ја промени тактиката и ќе внесе свежина во составот, а не да глеедам една те иста тактика со која нема успех. Ало Болоња не шина, која е Болоња бе, тим кој сезонава ќе се бори за опстанок. И прошлата сезона повеќето утакмици кои ги изгубиме бевме подобар противник, и имавме супер игра, ама џабе завршивме 5-ти, а ако не сакаме истото да се повтори коњот мора да лета. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#682 |
|
Registered User
![]() |
Глуп муабет правите, зборите цело време за нешто што поминало , за некое минато време, отворете очи и ќе видите каде е грешката. А не глуп муабет ко Гуле, не му трчале играчите, по идиотско нешто немам слушнато. Иди научи нешто од фудбал па дај да разговараме, не му трчале.
Ако не му трчаат што ги игра, значи пак е негова грешка, тогаш треба да стави некој што ќе трча. Ако незнаат да дадат гол, он треба да најде некој што ќе даде, значи за се има нешто, ама треба да знаеш. Човек учи од грешки, ама не и Карло, едно те исто ни се повторува нелколку години и не е само он крив, крива е и управата што многу одамна не го шутна. Остане ли он, на пола сезона има да си го бричиме и да гледаме како интер и јуве ни бегаат во борбата за титула и пак најважно ќе ни биде да ја освоиме Уефа купот и да се бориме за 4-то место.
|
|
|
|
#683 |
|
Registered User
![]() |
pero eden sovet:navivaj za roma da ne se nerviras!!hahahahaha
|
|
|
|
|
|
#684 |
|
Registered User
![]() |
Јаката екипа, Рома, па ти више се нервираш него ние, ние се нервираме за тоа што не го освојуваме скудетото секоја година пошто толку сме јаки, а вие шанса за скудето добивате на секои 45 години.
|
|
|
|
#685 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Може си у право на Анчелоти му е време да си иде.Он требаше уште лани да си отиде многу ме изнервира,само најдобра тактика направи кога освоивме Лига на Шампиони.
|
|
|
|
#686 |
|
Registered User
![]() |
Aj te molam objasni mi koja mu bese taa najdobra taktika na Ancelotti. A ja ke ti ja kazam nakraj izjavata koja on ja dade za utakmicata nekolku dena potoa.
|
|
|
|
#687 |
|
Registered User
![]() |
perica ne igrame fudbal
|
|
|
|
|
|
#688 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Nema sansi sega vo ovie momenti da go menat karlo osobeno po fenomenalnata igra koja ja prikazaa so bologna ,ako go menea ke go smenea uste od lani a i momentalno nema sloboden trener koj mu odgovara na milan i na berluskoni sto mislite berluskoni i karlo da ne bea tolku dobri prijateli karlo uste ke sedese na klupata na milan a?
|
|
|
|
|
|
#689 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
е сега цитам по нет дека ке игра или со Пато или со Сева
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
Registered User
![]() |
Koja fenomenalna igra, pa sekoja godina igrame fenomenalno, na sekoja utakmica sme podobri od drugite, a na kraj pak nie go jademe stapot, pak drugite si odat so 3 boda od san siro. Dosta vise go branite, imase Karlo ekipa, osvoi sve sto mozese da se osvoi, sega mu e vreme gordo so glavata gore da go napusti Milan, treba da e svesen i sam da si dade ostavka, negovoto vreme ovde zavrsi, taa negova "uspesna" taktika veke e minato, so nea nemozi ni Lugano da go pobedi a kamo li Genoa.
I bas ova se momenti koga treba da se smeni Karlo, koga na pola sezona ke se nervirame zasto sme treti ili pod treto mesto ke bide kasno da go menuvaat. Neka pobedi u nedela i neka si gi pakuva kuferite.
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|