![]() |
|
|
#15586 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
pomagajte ljudi...
treba mi text na temu "Učenje opažanjem"....hajmo studenti, jel' imao ko šta slično ??? Please ![]()
|
|
|
|
#15587 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
****ing SERVER !
|
|
|
|
#15588 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
meni nije vazno kad smo zabili,samo je vazno da smo dobili.
|
|
|
|
|
|
#15589 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15590 |
|
Registered User
![]() |
za tekmu sa Lecceom:
Not Available: Kalac, Maldini, Nesta, Senderos, Ambrosini, Pirlo. sta je sa ambrom,senderosom... ? ambro nije bio pozvan protiv brage, sad opet nece bit pozvan, a senderos tek odigro prvu tekmu, pa nije se valjda opet ozljedio jbt... |
|
|
|
|
|
#15591 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nesta: "Karijera nije gotova, vratit ću se nogometu!"
Posljednjih dana je bilo mnogo napisa kako bi se 32-godišnji obrambeni igrač Milana Alessandro Nesta mogao umiroviti zbog kroničnih problema s leđima koje ima. U protekle dvije sezone Nesta je više mirovao, nego što je igrao za Milan, a zbog čestih ozljeda je napustio i talijansku reprezentaciju. Ove sezone Nesta nije nastupao za Milan, a proteklih dana se nalazio u Miamiju gdje je otišao na dodatne pretrage. Nesta je tražio mišljenje poznatih tamošnjih liječnika sa željom izbjegavanja operacije. "Uvjeren sam kako operacija neće biti potrebna. Slične naputke sam dobio od liječnika na Floridi i konvencionalnim putem ćemo rješavati bol." "Vidim da su mnogi govorili kako ću morati na operacijski stol, na ja vas uvjerevam kako ću ponovno izaći na nogometne travnjake" - rekao je Nesta i dodao: "Operacija bi bila preveliki rizik. Čak ne samo u nogometnom smislu, već i globalno gledano."
|
|
|
#15592 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Senderos nije još spreman za taj tempo, dvije utakmice tjedno a to što Ambro ne može je dobitak a ne gubitak.
|
|
|
|
|
|
#15593 |
|
Registered User
![]() |
hah, dobitak a ne gubitak, lol ,...dobro, i ja isto mogu reć da mi je drago da je i ambro malo odsutan pa da i flamini zaigra...
|
|
|
|
|
|
#15594 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ambrosini ozljeda lista,Senderos posteda na neki nacin,Maldini ce biti spreman za sljedece kolo..
Centralna odbrana Bonera-Kaladze,znalo je biti i gore lol |
|
|
|
|
|
#15595 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Maldini i Ambro bi trebali biti spremni sljedeći tjedan, a kao što Rinno kaže Senderos je još na fizičkim pripremama. MEni je djelovao očajno u prvih 45.min a kasnije malo bolje. Ali vidno nespreman u svakom slučaju. Formacija za danas prema Gazzettai:
-------------Abbiatti----------- -Zambro--Kala--Bonera-Marek-- --------------Flamini----- -----Gattuso------Seedorf------ -------Kaka'-----Dinho------ ------------Boriello------ Pa s ovim igračima moramo pojest Lecce, iako imaju SUPER trenera. Vrijeme je da Dinho zabije prvi gol vani ![]() A ovo sa Nestom je IDENTIČNA situacija kao sa ivanom Balićem prije ovoga SP u rukometu u Hrbatskoj u 1.mjsecu. Isti problem, isto riješenje bez operacije...
|
|
|
|
#15596 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
i moja je prognoza sa ovim sastavom 2-2 mislim samo procitaj ko igra dosta e za pobedu
|
|
|
|
|
|
#15597 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
sve e ok oko sastavo ali sal Borielo ne vala u ovi prvi 11 ja bi da Pato is pocetka.
|
|
|
|
|
|
#15598 |
|
Registered User
![]() |
ja bi boriello-sheva, mrzim jednu špicu gledat....
|
|
|
|
|
|
#15599 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma treba večeras da rastavimo Leću na proste faktore. Ovo je prvi put u zadnje 4 godine da ulazimo sa prve pozicije u utakmicu...
Evo gledao Inter vidim vratio im se Samuel nakon onih pokidani ligamenata koje mu je priredio Kaka prosle sezone kada mu je slozio par driblinga jos uvijek mi je ta slika pred ocima... uhhh kao je to bilo beautiful hahahahhahahha
|
|
|
#15600 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Nadam se da ce mo nastaviti sa pobjedonosnim nizom,puno smo kvalitenija ekipa od lecea !!
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|